Burger King introduceert Angriest WHOPPER

Vuurrood broodje, extra pittige smaak

4 april 2016, Onder de naam 'Angriest WHOPPER' introduceert Burger King in Nederland een nieuwe variant op de bekende WHOPPER sandwich. Dankzij een vuurrood broodje gebakken in een extra pittige saus, 'flame grilled' rundvlees en Jalapeño pepertjes, is dit voor ons land de heetste WHOPPER ooit.

Om duidelijk te maken hóe pittig de Angriest WHOPPER is, werden eerder dit jaar uit diverse continenten vier hamburger-fans uitgenodigd deze hamburger te grillen op het heetste vuurtje dat onze aarde rijk is: de lava van de Pacaya Vulkaan in Guatemala. Op de social media-kanalen van Burger King staat een spectaculair verslag van deze bijzondere trip:

of https://www.facebook.com/burgerkingnl/videos/vb.17...De trend van extra pittige WHOPPERS en gekleurde broodjes begon enkele jaren geleden in Japan, waar de gitzwarte Premium Kuro burger een onverwacht groot succes was, evenals z'n opvolger, de felrood gekleurde Red Samurai burger. Beide burgers waren uitsluitend bestemd voor de Aziatische markt: in andere landen was de licht-pittige Angry WHOPPER populair. Op basis van die variant is nu dus de extra pittige Angriest WHOPPER ontwikkeld, een sandwich die naast de flame grilled burger van 100% rundvlees, het vuurrode broodje gebakken in extra hete saus en de Jalapeño pepertjes, ook is gevuld met pittige stukjes ui, ijsbergsla, verse tomaat, gesmolten kaas en romige mayonaise.Vanaf 5 april is de Angriest WHOPPER tijdelijk verkrijgbaar bij alle Nederlandse Burger King restaurants.

Geplaatst in:

BURGER KING(tm) (r) en WHOPPER(tm) (r) zijn gedeponeerde handelsmerken.

OVER HET BURGER KING(tm) MERK
Het BURGER KING(tm) merk, opgericht in 1954, is de op één na grootste fast food hamburger keten ter wereld. Als de oorspronkelijke HOME OF THE WHOPPER(tm) opereert BURGER KING(tm) op meer dan 15.000 locaties in ongeveer 100 landen en Amerikaanse statengrond. Nagenoeg alle BURGER KING(tm) restaurants zijn in het bezit van en beheerd door onafhankelijke franchisees, waarvan er velen al decennia familiebedrijven zijn.
Het BURGER KING(tm) merk is eigendom van Restaurant Brands International. Meer informatie over RBI: www.rbi.com.


VOOR MEER INFORMATIE
Voor meer informatie en beeldmateriaal;
Bianca Koning - NewInfluence
E: Bianca@newinfluence.nl
M: 06 3036 5022

Burger King

plaats:
Rotterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234