Skyreach Relocations BV maakt expansieplannen bekend

AMSTERDAM, April 4, 2016 /PRNewswire/ --Skyreach Relocations [http://www.skyreachrelocations.com ], een van de vooraanstaande holdings op het gebied van serviced apartments in Nederland, heeft vandaag haar expansieplannen voor 2016 bekend gemaakt. Het bedrijf, dat haar diensten reeds in alle grote Nederlandse steden aanbiedt, zal dit jaar verder groeien door nieuwe projecten op de binnenlandse markt en zal tegelijkertijd haar aandeel op de Europese markt vergroten.
Skyreach Relocations biedt zakelijke klanten van over de hele wereld huisvestings-, accommodatie- en verhuisdiensten aan. Het bedrijf opereert volgens het principe van vastgoed in eigen beheer om zo een compleet en betrouwbaar dienstenaanbod te kunnen leveren met optimale kostenvoordelen. Over de strategie voor 2016 laat dhr. Raj Reddy, oprichter en CEO van Skyreach Relocations, weten: "Skyreach Relocations is in de afgelopen paar jaren snel gegroeid door in te spelen op de groeiende vraag naar serviced apartments, waar in 2016 nog een schepje bovenop gedaan zal worden. Ons strategisch doel is om tot de Europese top tien van huisvestingsaanbieders te behoren, met 1.000 tot 1.500 appartementen in 2020."
In 2016 zorgen twee projecten voor een uitbreiding van het dienstenaanbod van Skyreach Relocations in Nederland. Het nieuwe Apart Hotel in de buurt van de WTC-Zuidas, het belangrijkste zakendistrict in Amsterdam, voegt tegen het eind van het jaar 155 serviced apartments aan het bedrijfsportfolio toe. In het complex zullen naast appartementen een restaurant, een fitnessclub, 200 parkeerplaatsen, een kleine supermarkt en congres- en vergaderruimtes worden ondergebracht.
"Het is voor ons belangrijk dat wij onze klanten een uitgebreid dienstenpakket kunnen aanbieden waar zij op kunnen vertrouwen. Daarnaast leveren wij oplossingen op maat voor de unieke behoeften van elke klant", aldus dhr. Raj Reddy. In lijn met dit beleid bouwt Skyreach Relocations tevens een boutique appartementencomplex aan het Vondelpark in Amsterdam om te voorzien in de behoeften van een meer exclusieve levensstijl.
In 2016 zal het bedrijf ook haar Europese aanwezigheid vergroten. Na het aanboren van de Scandinavische markt met de eerste appartementen in Espoo en Helsinki in het afgelopen jaar, is Skyreach Relocations nu van plan om in de komende jaren haar zakelijke activiteiten uit te breiden naar andere Europese landen. 
Over Skyreach Relocations BV 
Skyreach Relocations is een aanbieder van vastgoed- en huisvestingsdiensten en is voornamelijk actief binnen de zakelijke markt. Het bedrijf biedt met name huisvestings-, accommodatie- en verhuisdiensten aan die niet alleen betaalbaar, flexibel en betrouwbaar zijn, maar ook hoogwaardige kwaliteit bieden binnen hun prijscategorie. Het bedrijf werd in 2005 door dhr. Raj Reddy in Bangalore, India, opgericht. Na de verhuizing naar Amsterdam in 2007 groeide Skyreach Relocations uit tot een internationaal bedrijf (Fortune 500 company) dat appartementen aanbiedt in bijna alle grote steden in Nederland, zoals Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, maar ook door heel Europa. Skyreach Relocations beheert haar serviced apartments onder de merknaam
World Fashion Apartments [http://www.worldfashionapartments.com ].

 
Perscontact:   
Press Team Skyreach Relocations BV 
t.a.v. Convensis Group 
Friedrichstrasse 23b 
70714 Stuttgart/Duitsland 
+49-711-36533778 
PR-SkyreachRelocations@convensis.com 
EmptyBreak:MARKER 
Skyreach Relocations BV  
Koningin Wilhelminaplein 52  
1062 KS Amsterdam  
Nederland  
+31-(0)20-3013930  
info@skyreachrelocations.com 


 Skyreach Relocation BV

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234