Lappset levert 's werelds eerste PETER RABBIT(TM) Adventure Playground aan Willows Activity Farm in Engeland

ROVANIEMI, Finland, April 4, 2016 /PRNewswire/ --De langverwachte PETER RABBIT(TM) Adventure Playground wordt op zaterdag 2 april officieel geopend op de Willows Activity Farm in St Albans, Hertfordshire.
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160401/350486 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160401/350487 )

Er is meer dan 1 miljoen pond geïnvesteerd in de ontwikkeling en thematisering van het avonturenpark. Hierbij is in een veilige en gezonde omgeving gebruikgemaakt van het natuurlijke landschap en toonaangevende interactieve technologie.
In Willows zijn ook de sterren van de veelgeprezen CBeebies-animatieserie 'Peter Rabbit' aanwezig, waaronder Lily Bobtail en Peter Rabbit zelf. Zij zullen bezoekers dagelijks persoonlijk welkom heten.
In de landelijke omgeving rondom Willows zijn klimrekken geplaatst, alsmede glijbanen en touwconstructies bij de Peter Rabbit Secret Treehouse en Benjamin Bunny Treetop Adventure. De apparatuur is ontworpen om kinderen te stimuleren op ontdekking en avontuur te gaan, net zoals de personages in de verhalen.
Een andere trekpleister is de Jeremy Fisher Music Pond, waar kinderen op waterlelies kunnen springen om muziekgeluiden te horen en instrumenten te raden. Maar ook de Mr. Bouncer Great Invention, een spel dat de zintuigen prikkelt en waarmee kinderen op een speelse en actieve manier nummers en kleuren leren.
De CEO van Willows, Andrew Wolfe, vertelt: "We hebben ons bij Willows altijd gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het aanbod van activiteiten, maar deze veranderingen zijn veruit de grootste en spannendste ooit - onze bezoekers kunnen nu een hele dag doorbrengen met een van de bekendste kinderhelden."
"Dit is voor Engelse families een compleet nieuw uitje - de eerste Peter Rabbit Adventure Playground ter wereld! Het verheugt ons de opening te verrichten op de 150[e] verjaardag van Beatrix Potter, auteur van de oorspronkelijke Peter Rabbit-kinderverhalen. Het is ook fantastisch dat een nieuwe generatie kennis kan maken met de personages," verklaart de heer Wolfe.
Thomas Merrington, Head of Product Development bij Penguin Ventures, vertelt: "Het merk Willows vult die van ons naadloos aan. We hebben samengewerkt om een ervaring te creëren die volledig recht doet aan het imago van Peter Rabbit. Het voelt echt alsof je in de betoverende wereld van Peter Rabbit stapt!"
Het speelpark is gebouwd in samenwerking met Silvergate Media, de co-producent en internationale licentiehouder van de digitale tv-animatieserie 'Peter Rabbit', en Lappset Creative, een vooraanstaande fabrikant van gethematiseerde attracties.
Johan Granholm, Director van Lappset Creative, zegt: "Het nieuwe gedeelte is ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en nieuwsgierigheid, kameraadschap en ontdekken te stimuleren - ik weet zeker dat zowel ouders als kinderen het prachtig zullen vinden."
Bezoek voor meer informatie http://www.willowsactivityfarm.com, volg @Willows_Farm op Twitter of gebruik #Beatrix150 en #IMetPeter voor de laatste updates.
Over Willows Activity Farm  
Willows Activity Farm, gelegen in de landelijke omgeving van Hertfordshire, biedt een hele dag gezond plezier en een speelse, actieve leeromgeving voor gezinnen. De Willows Activity Farm bevindt zich op 200 meter van knooppunt 22 aan de M25. Het is goed gelegen en makkelijk te bereiken voor gezinnen in Londen en omliggende provincies.
Willows omvat ook de PETER RABBIT(TM) Adventure Playground, de eerste gethematiseerde attractie in haar soort wereldwijd. Deze is tot stand gebracht in samenwerking met Silvergate Media, de co-producent en internationale licentiehouder van de computergeanimeerde tv-serie 'Peter Rabbit', en Lappset Creative, een vooraanstaande fabrikant van themaparkattracties en speelapparatuur. De nieuwe speelattractie gaat april 2016 open, wat samenvalt met de 150[e] verjaardag van Beatrix Potter, auteur van de oorspronkelijke boeken.
Willows biedt een toegangsprijs waarin alle activiteiten, shows, demonstraties, attracties en seizoensprogramma's zijn inbegrepen. Bezoek http://www.willowsactivityfarm.com of volg @Willows_Farm voor meer informatie.
Over Silvergate Media  
Silvergate Media is een uiterst creatief tv-productie- en -licentiebedrijf dat wordt gedreven door grote ideeën en veelomvattende samenwerkingen. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft kantoren in New York en Londen. Silvergate ontwikkelt merken van wereldklasse die door innovatieve content, fantastische producten en nauwe partnerschappen inspireren, amuseren, opleiden en betrekken. Onder deze merken bevinden zich Peter Rabbit en Octonauts, twee zeer succesvolle internationale personages voor kinderen.
Over Beatrix Potter  
Beatrix Potter is een van 's werelds meest geliefde kinderboekenauteurs. Een van haar meest bekende werken is The Tale of Peter Rabbit (Het verhaal van Pieter Konijn), waarvan sinds de eerste publicatie in 1902 wereldwijd meer dan 45 miljoen exemplaren zijn verkocht.  Ze overzag persoonlijk de lancering van opvolgende producten, waardoor Peter Rabbit het oudste gelicentieerde personage in de geschiedenis is.  Momenteel worden er jaarlijks wereldwijd meer dan 2 miljoen van haar 'kleine boekjes' verkocht. Peter Rabbit verschijnt bovendien in boeken en producten in meer dan 110 landen.
150 jaar na haar geboorte zetten we deze geweldige vrouw, die naast verhalenvertelster ook kunstenares, botaniste, milieuactiviste, boerin en zakenvrouw was, in het zonnetje.   Beatrix Potter was een visionair en pionier.  Uiterst vastbesloten en ambitieus overwon ze professionele afwijzing, academische vernedering en persoonlijk hartzeer om haar fortuin en ongelooflijke reputatie op te bouwen.  Ze liet na haar dood een aanzienlijk stuk land en onroerend goed na aan de National Trust om te zorgen dat toekomstige generaties konden blijven genieten van haar favoriete platteland en de door haar gecreëerde en geliefde personages en verhalen.
NB: Penguin Ventures (onderdeel van de Penguin Random House Group) legt zich toe op het ontwikkelen en beschermen van het merk Peter Rabbit(TM). De licentiehouder, Silvergate Media, beheert The World of Beatrix Potter(TM), een van 's werelds langstlopende en grootste internationale, op literatuur gebaseerde licentieprogramma's.
Over Lappset Creative  
Lappset Creative is een ontwerper en leverancier van gethematiseerde speelattracties voor gezinsvermaak, vakantiebestemmingen, themaparken en winkelcentra. Lappset Creative maakt deel uit van de Lappset Group, een familiebedrijf en een van 's werelds marktleiders in het ontwerp en de productie van thema-attracties, speelparken en sportapparatuur. In de afgelopen jaren heeft Lappset Creative in meerdere landen diverse grote binnen- en buitenattracties in gethematiseerde faciliteiten ontworpen, gefabriceerd en geïnstalleerd. De Group is opgericht in 1970 en heeft uitgebreide ervaring in het creëren en leveren van avontuurlijke leer-, speel- en oefenomgevingen voor mensen van alle leeftijden. Het bedrijf is gevestigd in Lapland, in het noorden van Finland, en heeft naast productiefaciliteiten in drie verschillende landen een internationaal netwerk van dochterondernemingen in zes landen. Bovendien maakt het gebruik van een distributienetwerk dat in meer dan 50 landen actief is. Lappset Group Ltd heeft tijdens zijn bestaan voor zijn ontwerpen diverse internationale erkenningen ontvangen. Bezoek voor meer informatie http://www.lappsetcreative.fi of http://www.lappset.com
#lappsetcreative #lappset
PETER RABBIT(TM) (c) Frederick Warne & Co. Limited and Silvergate PPL Limited 2016. Gebaseerd op de werken van Beatrix Potter. PETER RABBIT en BEATRIX POTTER zijn handelsmerken van Frederick Warne & Co., een Penguin-bedrijf. Alle rechten voorbehouden.


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160401/350486http://photos.prnewswire.com/prnh/20160401/350487


Lappset Group oy


CONTACT: sarah.bartlett@freshwater-uk.com,louise.harris@freshwater-uk.com, tel. +44(0)207-067-1595, of de LappsetGroup, dhr. Johan Granholm, johan.granholm@lappset.com, tel.+358-40-532-4183

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234