MindTree treedt toe tot Digital Partner Program van Apigee

BANGALORE en WARREN, New Jersey, April 1, 2016 /PRNewswire/ --

API-Aanpak van oplossing voorop zorgt voor snellere, naadlozere digitale transformatie   

MindTree [http://www.mindtree.com ], een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale transformatie en informatietechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat het is toegetreden tot het Digital Partner Program van Apigee. Dankzij deze samenwerking met Apigee, een vooraanstaande leverancier van application program interface (API) -managementsoftware, kunnen klanten van Mindtree hun digitale gebruikerservaring snel en naadloos transformeren.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )De samenwerking tussen Apigee en Mindtree zal klanten voorzien van een aanpak die gebruik maakt van API's om hun gebruikerservaring flexibel te transformeren, terwijl ze nog steeds verbinding kunnen maken met hun oudere back-end-gegevens. Hierdoor kunnen klanten hun transformatie beheren met twee snelheden: ten eerste, een snelle inzet van een nieuwe gebruikersinterface; en ten tweede, een langzamere overgang van verouderde systemen die historisch gezien meer geïntegreerd zijn en daardoor meer tijd in beslag nemen om bij te werken.

Als Apigee Digital Partner Program-lid combineert Mindtree de producten van Apigee met haar technologische expertise en diensten om digitale oplossingen te ontwerpen en te implementeren. Deze samenwerking met Apigee zal Mindtree in staat stellen om haar toonaangevende aanpak ten aanzien van digitale transformatie te verbeteren. Dit omvat het creëren van een volledig digitale klantervaring die gericht is op gebruiksgemak en efficiënt ontwerp; het digitaliseren van de volledige waardeketen, van de gebruikerservaring tot de back-end-gegevens, met behulp van API's; het ontwikkelen van systemen voor opsporing en reactie waarmee een organisatie snel haar aanpak kan bijstellen op basis van nieuwe klantgegevens; en het vormgeven van nieuwe innovatieve bedrijfsmodellen en partnerschappen.

"Bedrijven in alle industrieën streven naar digitale transformatie, en het is duidelijk dat vertrouwen op oude technologie hen niet verder helpt," aldus Chris Arisian, hoofd Strategic Business Development bij Apigee. "Mindtree is toegewijd aan het leveren van digitale transformatie- en IT-diensten, van ideevorming tot uitvoering, en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om Global 2000-ondernemingen te helpen API's te integreren zodat ze effectiever kunnen concurreren in de hedendaagse digitale economie."

"We hebben ons lang geconcentreerd op een benadering van 'API voorop' voor digitale transformatie, zodat we de back-end-systemen van een bedrijf kunnen inschalen en op betrouwbare wijze met elkaar verbinden," verklaart Paul Gottsegen, Chief Marketing and Strategy Officer bij Mindtree. "Onze samenwerking met Apigee zal klanten in staat stellen om een grotere flexibiliteit en innovatie te stimuleren terwijl ze digitaal-gebaseerde groei-initiatieven inzetten."

Over Apigee:   

Apigee(R) biedt een intelligent API-platform voor digitale activiteiten. Veel van 's werelds grootste organisaties kiezen voor Apigee om hun digitale activiteiten mogelijk te maken, waaronder 30 procent van de Fortune 100, vijf van de top zes wereldwijde 2000 retailbedrijven, en vijf van de top 10 wereldwijde telecommunicatiebedrijven. Tot de klanten van Apigee behoren internationale ondernemingen zoals Walgreens, Burberry, Morningstar en First Data. Apigee heeft haar hoofdkantoor in San Jose, Californië, en heeft meer dan 400 medewerkers wereldwijd.

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Neem voor meer informatie contact op met:  

 
India                        
Priyanka Waghre                 
Mindtree                     
+91-98867 29295                 
Priyanka.Waghre@mindtree.com           

 
Verenigde Staten 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
+1-978-518-4555 
adunbeck@matternow.com  

 
Europa                        
Kiran Farooque                         
PPR Worldwide                     
+44 0 207 300 6181         
Kiran.Farooque@pprww.com                    Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234