Element Six wint publieke stemronde in European Business Award en wordt tot Nationale Publieke Kampioen van Luxemburg uitgeroepen

LUXEMBOURG, 31 maart 2016 /PRNewswire/ -- Element Six [http://www.e6.com/] is uitgeroepen tot Nationale Publieke Kampioen van Luxemburg in de European Business Awards van dit jaar, die worden gesponsord door RSM, en zal nu verder gaan naar de tweede publieke stemronde voor de verkiezing van de Europese Publieke Kampioen.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20141013/151824LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20141013/151824LOGO]

Meer dan 160.000 stemmen werden uitgebracht in de eerste ronde nadat video-inzendingen door bedrijven werden gepubliceerd op www.businessawardseurope.com [http://www.businessawardseurope.com/]. In totaal werden 32 Nationale Publieke Kampioenen in heel Europa uitgeroepen, en zij zullen nu uitkomen in de tweede publieke stemronde die loopt tot 26 april. Het bedrijf met de meeste stemmen wordt op 17 juni uitgeroepen tot Europese Publieke Kampioen op een gala-evenement in Milaan, Italië.

Steve Coe, Executive Director Commercial and Marketing voor Element Six zegt: "Dit resultaat betekent erg veel voor ons, en het laat zien dat onze klanten en belanghebbenden ons bedrijf waarderen en ons succes ondersteunen. "Element Six loopt al meer dan 50 jaar voorop op het gebied van innovatieve marktgerede synthetische diamant-oplossingen. Onze diamantproducten worden gebruikt in een groot aantal industriële toepassingen die hun weerslag hebben op mensen over de hele wereld. Wij kijken uit naar de volgende ronde en willen graag zoveel mogelijk mensen uitnodigen om onze website te bezoeken, onze video te kijken en voor ons te stemmen!"

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards zei: "Het is een fantastisch prestatie om tot beste in jouw klasse te worden uitgeroepen door het publiek, en deze stemronde heeft deze bedrijven een geweldige kans geboden om klanten, personeel, belanghebbenden en potentiële nieuwe klanten te engageren. Wij feliciteren onze Nationale Publieke Kampioenen."

De wedstrijd werd ingesteld ter viering en promotie van zakelijk succes en de ondersteuning van de ontwikkeling van een sterkere en succesvollere zakelijke gemeenschap in heel Europa. Andere sponsoren en partners van de Awards zijn UK Trade and Investment, ELITE en PR Newswire.

Ga voor meer informatie over de wedstrijd, de Nationale Publieke Kampioenen per land en de video's van de winnaars naar www.businessawardseurope.com [http://www.businessawardseurope.com/]

Over Element Six Element Six [http://www.e6.com/] is een supermaterialen-bedrijf voor synthetische diamanten. Element Six maakt deel uit van de De Beers Group of Companies, haar meerderheidsaandeelhouder. Element Six ontwerpt, ontwikkelt en produceert synthetische diamanten supermaterialen, en opereert wereldwijd, met haar hoofdkantoor in Luxemburg, en belangrijkste productiefaciliteiten in China, Duitsland, Ierland, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De supermateriaal-oplossingen van Element Six worden gebruikt in toepassingen als snijden, slijpen, boren, schaven en polijsten, waarbij de extreme eigenschappen van synthetische diamanten, met hun zeer grote hardheid, nieuwe toepassingen mogelijk maken in een groot aantal verschillende industrieën, waaronder optiek, energieoverdracht, waterbehandeling, halfgeleiders en sensoren.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141013/151824LOGO


Element Six


CONTACT: CONTACTPERSOON: Mediaverzoeken, Element Six Press Office, +44(0)1235 441000


Web site: http://www.e6.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234