Showpad tekent partnership met Dirigeants Commerciaux de France

SAN FRANCISCO en GENT, België, maart 31, 2016 /PRNewswire/ -- Showpad, vandaag de leider in sales enablement dat verkopers tot betere resultaten brengt, kondigt enthousiast de officiële partnership aan met Dirigeants Commerciaux de France (DCF), dé beroepsvereniging voor commerciële functies. Met dit partnership onderstreept Showpad haar engagement naar de Franse markt. Het is meteen ook het startschot van een uitgebreide marketingcampagne op DCF conferenties en op DCF TV, het online web-TV kanaal. Het partnership gaat van start op 1 april 2016.

"Showpad is verheugd met de samenwerking", zegt Mario Haneca, Senior Enterprise Account Executive bij Showpad. "Wij zijn we erg onder de indruk van de visie van DCF over hoe de rol van verkopers zal evolueren. We zijn ervan overtuigd dat we samen met DCF de impact en de productiviteit van de verkopers kunnen verhogen door het integreren van training, best practices en technologie.

"We zijn ervan overtuigd dat innovatieve sales enablement oplossingen zoals Showpad essentieel zijn voor de prestaties van de commerciële functies," zei Jacques Benn, Nationaal President van DCF. " Vandaar dat we verheugd zijn over dit partnership. In "the age of customer" zijn prospecten beter geïnformeerd dan ooit. Hierdoor moeten verkopers op een zeer snelle en efficiënte manier hun toegevoegde waarde in de verf zetten tijdens sales meetings. Bovendien wordt door integratie van platformen zoals Salesforce en Showpad administratie minimaal en kunnen verkopers bezig zijn met waar ze best in zijn -- verkopen."

Over ShowpadShowpad is een sales enablement platform dat sales teams toegang geeft tot het meeste up-to-date sales materiaal, onafhankelijk van het toestel of de locatie zodat sales teams overal en op elk tijdstip kunnen verkopen. De uitgebreide rapportage geeft bedrijven meer inzicht in het gebruik en de productiviteit van content dat zal leiden tot het behalen van hogere resultaten. Showpad heeft meer dan 800 klanten in verschillende landen, zoals Johnsen & Johnsen, Fujifilm, Audi, Intel en Heineken. Voor meer informatie, bezoek www.showpad.com [http://www.showpad.com/].


Showpad


CONTACT: Kristin Allen, kristin.allen@showpad.com


Web site: http://www.showpad.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234