Boekpublicatie: 'Wij en Water, Gewoon water bestaat niet'

Een brede oriëntatie en nieuwe kijk op miraculeus water.

BORGER, 20160331 -- Gabriëlle Sutherland uit Borger (Drenthe) is ambassadeur van water. Zij verdiept zich op wetenschappelijk en spiritueel gebied in water en onderzoekt bij voorkeur de minder bekende aspecten ervan. Na jarenlange bevlogen zelfstudie schreef ze haar eerste boek 'Wij en Water, Gewoon water bestaat niet'.

Iedereen weet dat water van levensbelang is maar weinigen hebben kennis over water. Zo zullen niet veel Nederlanders beseffen dat slechts 0,6 procent van de totale hoeveelheid water op aarde beschikbaar is als drink- of gebruikswater. Of dat water geheugen heeft en energie kan opslaan.

Het boek van Gabriëlle Sutherland biedt een brede oriëntatie en nieuwe kijk op miraculeus water. Water wordt door de meeste mensen als iets heel normaals ervaren maar wie het boek ter hand neemt realiseert zich al snel dat water niet gewoon, maar iets heel bijzonders is. Water doorstroomt mens, plant, dier, atmosfeer en de aarde. Al het leven is ervan afhankelijk.

'Wij en Water, Gewoon water bestaat niet' gaat over:

-Gestructureerd water. Homeopathie kan hiermee deels worden verklaard.
-Vitaal water. Hoe kan je water zelf vitaliseren? Meetsresultaten. Nederlands kraanwater is uitstekend, maar er is nog veel te winnen op het gebied van de watervitaliteit.
-Het geheugen van water. Onderzoek van onder andere nobelprijswinnaar L. Montagnier laat zien dat water geheugen heeft. Welke implicaties heeft deze niet meer te negeren nieuwe kennis? Wetenschap en spiritualiteit ontmoeten elkaar.
-Vloeibaar water komt in het universum niet voor, maar wel op aarde. Zo gewoon is vloeibaar water dus niet. Iets om zuinig op te zijn. Waar komt water oorspronkelijk vandaan?

Water en gezondheid:

-Drinkwater kan inzet worden als medicijn tegen pijn, astma, allergieën en hoge bloeddruk. De veelal ongekende rol van water in het lichaam.
-Wanneer moet je hoeveel en welk water drinken? Aanbevelingen.


Water als brandstof:

-Blauwe energie: Waterstofgas (H₂) en het relatief onbekende Brownsgas (HHO). Uitleg. Verschillen. Toepassingsmogelijkheden. Voor en nadelen.


De bedreiging van ons levenselixer:

-Bedreigde oceanen (plastic, gif, overbevissing en radioactief afval).
-Medicijnresten en bisfenol A in drinkwater.
-Waterschaarste. Wat kun je zelf doen tegen waterschaarste. De water-voetafdruk.


En meer:

-De ontdekking door S. Jacobsen van gigantische watervoorraden in gesteente (ringwoodiet) diep in de aardemantel.
-Een nieuwe kijk op de planetaire waterkringloop. De (eeuwigdurende en zichzelf in stand houdende) lemniscaatvormige stroming.
-Prof. G. Pollack heeft ontdekt dat water niet drie verschijningsvormen (gas, vloeibaar, vast) heeft maar ook nog een vierde. De Exclusion Zone of EZ-water. Welke implicaties heeft deze nieuwe kennis?
-Inzichten van Viktor Schauberger (1885-1958), onder meer over natuurlijke waterkarakteristieken.


Quote van Maarten Gast. Oud-directeur Waterleidingbedrijf Amsterdam:
"WATER. Vriend en vijand. Zo gewoon, zo eenvoudig, maar ook zo mysterieus. Gabriëlle verkent die geheimzinnige kant met een breed overzicht van pioniers, van fenomenen en van theorieën. Een fantastische zoektocht naar het wezen van het element water."

Praktische informatie
160 pagina's, hardcover
Uitgeverij: Wildcat Publishing, Borger
ISBN 978-90-82439-60-1
'Wij en Water, Gewoon water bestaat niet' is vanaf vrijdag 8 april beschikbaar via www.wij-en-water.nl of via bol.com.

Uitgeverij: Wildcat Publishing, Borger

plaats:
BORGER

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234