Persuitnodiging event in NEMO Amsterdam met Victoria Koblenko

Wij nodigen u graag uit voor een evenement van het Ukraine Crisis Media Center. Morgen is de aftrap van de bijzondere campagne Hop Nederland Hop waarin Oekraïense kinderen met buitengewone talenten (o.a. profvoetballer, winnaar Voice Kids Oekraïne, violiste, pianiste) de hoofdrol spelen. Morgen zullen de korte films van deze kinderen voor het eerst getoond worden op groot scherm en toegelicht worden door de bekende Nederlandse regisseur Ted Lenssen die tekende voor de films. Het evenement zal geleid worden door de in Oekraïne geboren en getogen Victoria Koblenko. Zij draagt deze campagne een warm hart toe.

Het evenement vindt plaats in Science Center NEMO in Amsterdam op vrijdag 1 april aanstaande om 11.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur. Op zaterdag 2 april geven de Oekraïense kinderen tevens een openluchtconcert om 13.00 uur aan de oevers van het IJ voor restaurant Pllek in Amsterdam Noord.

Voor meer informatie en aanmelding voor het evenement, kunt u contact opnemen met Marianne de Bruijn, marianne@debruijnpr.nl of 06-14441398.

Meer informatie over de campagne: http://hopnederlandhop.com/
Website Ukraine Crisis Media Center: http://uacrisis.org/

de Bruijn PR

plaats:
Amsterdam
website:
http://debruijnpr.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234