NTI komt met gratis cursus 1-aprilgrappen

NTI geeft alle grappenmakers en pechvogels een gratis cursus 1-aprilgrappen cadeau. Een cursus die inspireert én voorbereidt op 'De dag van de dommerik'. De online cursus blikt terug op de mysterieuze oorsprong van de oude traditie, behandelt dé top tien 1-aprilgrappen en geeft tips om 1 april te helpen overleven. 4 Filmpjes bieden daarnaast inspiratie voor het zelf voorbereiden van een goede grap. Met de gratis cursus wil de onderwijsinstelling op een positieve manier aandacht schenken aan de wereldbekende traditie van 1 april.

De gratis cursus 1-aprilgrappen is hier te downloaden: www.nti.nl/gratis-cursus-1april-grappen

Over NTI
NTI is een van de grootste niet-bekostigde opleiders van Nederland. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan, van korte cursus tot volledige mbo-, hbo- en masteropleiding. De erkende onderwijsinstelling telt 19 geaccrediteerde bacheloropleidingen, 5 Associate degree-opleidingen en 2 geaccrediteerde masteropleidingen. Het onderwijs is blended: een combinatie van online en offline leren, waarbij de student zelfstudie combineert met klassikale ondersteuning. Bij NTI bepaalt de student zelf waar, wanneer en in welk tempo hij studeert. www.nti.nl

NTI

plaats:
Leiden
website:
http://www.nti.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234