Level 3 voegt Microsoft Office 365 toe aan Cloud Connect-ecosysteem

BROOMFIELD, Colorado, 30 maart 2016 /PRNewswire/ -- Ondernemingen die graag via Azure ExpressRoute verbinding willen kunnen maken met Microsoft Office 365 voor hun productiviteit, samenwerkingen en opslagvereisten, kunnen dit nu via Level 3 Communications, Inc. [http://www.level3.com/?cid=L3PRR-O365-32816] doen. Level 3 Cloud Connect Solutions en Microsoft Azure ExpressRoute voor Office 365 bieden ondernemingen een particuliere, veilige en betrouwbare netwerkverbinding met Office 365 waarmee de prestaties via verbindingen die met openbaar internet worden gemaakt, worden verbeterd. Met ExpressRoute voor Office 365 hebben ondernemingen toegang tot alles in hun Office 365-service, inclusief Exchange Online, Office-webtoepassingen, Skype voor Bedrijven, OneDrive voor Bedrijven en SharePoint Online in het gehele, wereldwijde netwerk van Level 3.

Belangrijke feiten:-- Level 3 biedt zowel punt naar punt Ethernet als any-to-any IP-VPN
connectiviteit met Azure en Office 365, waardoor ondernemingen de
mogelijkheid krijgen om de juiste netwerkarchitectuur te kiezen die
voldoet aan hun operationele vereisten.
-- Op iedere Level 3-ExpressRoute IP-VPN netwerk-naar-netwerk-interface
heeft Level 3 een colocated beveiligingsgateway op basis van netwerk
geplaatst die niet alleen de vertaling van het netwerkadres uitvoert die
wordt vereist door Microsoft, maar tevens een firewallplatform van
providerniveau biedt om de veilige verbinding naar het VPN te verbeteren
terwijl de latentie wordt geminimaliseerd.
-- Level 3 biedt wereldwijde connectiviteit naar Microsoft Azure en Office
365 via de volgende Microsoft-datacenters: Amsterdam, Chicago, Dallas,
Londen, Seattle, Silicon Valley en Washington, D.C.

Belangrijke citaten:
Brian Hoekelman, VP Business & Cloud Ecosystem Development voor Level 3
"Bedrijven en zelfs overheidsinstanties vragen niet meer of of wanneer ze de cloud moeten overwegen om de daaruit voortkomende kosten- en operationele voordelen te kunnen realiseren, maar ze vragen hoe. Software as a service-modellen zoals Office 365 zijn duidelijk een instappunt voor de cloud. Met het Level 3 Cloud Connect-partnerecosysteem, kunnen ondernemingen en overheidsinstanties gebruikmaken van een particuliere, veilige en betrouwbare netwerkverbinding naar Office 365 en andere Azure-cloudservices voor betere prestaties, beveiliging en productiviteit."

Meer informatiebronnen:-- VIDEO: Sneller zaken doen via de cloud
[https://www.youtube.com/watch?v=hOGD3-bhPFI]
-- INFOGRAPHIC: De verbindingswijze met de cloud is van belang
[http://www.slideshare.net/Level3Communications/how-you-connect-to-the-c
loud-matters]
-- Is uw cloudverbinding klaar voor bedrijfskritieke zaken?
[http://blog.level3.com/cloud-computing/is-your-cloud-connection-mission
-critical-ready/]
-- De kwestie cloudbeveiliging in overheidsruimte overwinnen
[http://blog.level3.com/cloud-computing/getting-past-the-cloud-security-
conundrum-in-the-government-space/]

Ga voor meer informatie over het geavanceerde netwerk- en serviceaanbod van Level 3 naar www.level3.com [http://www.level3.com/?cid=L3PRR-O365-32816].

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Vyvx, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte uitspraken

Een aantal uitspraken in dit persbericht is van een toekomstgerichte aard en is gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken of geïmpliceerd in de verklaringen. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Verklaringen in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.


Contactgegevens

Media: Investeerders:

Stephanie Walkenshaw Mark Stoutenberg

+1 720 888 3084 +1 720 888 2518

stephanie.walkenshaw@level3.com mark.stoutenberg@level3.com


Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115


Level 3 Communications, Inc.


Web site: http://www.level3.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234