Making Every Dollar Count - Jereh bij CIPPE 2016

YANTAI, China, 30 maart 2016 /PRNewswire/ -- Op de China International Petroleum & Petrochemical Technology and Equipment Exhibition (CIPPE) van dit jaar belicht Jereh een volledige reeks oplossing om de economische werking van olie- en gasoperaties nu en in de toekomst te verbeteren, samen met wereldwijde praktijken, waardoor bezoekers een ongekend nieuw niveau aan informatie en interactiviteit aangeboden krijgen. In navolging van het thema "Making Every Dollar Count" ziet u in de stand de belangrijkste producten, diensten en capaciteiten voor maximalisering van productie van het bedrijf.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160329/348698 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160329/348698]

In plaats van een uitstalling met echte producten heeft de stand interactieve touch screens en TED-toespraken waarin een volledige set oplossingen en praktijken voor EPC-diensten voor olie en gas, dienstverlening voor de olieveldbranche, fabricage van apparatuur en milieubeheer worden belicht. "In 17 jaar vol toewijding hebben producten en diensten van Jereh klanten in meer dan 60 landen bediend, om het potentieel van iedere operatie te maximaliseren. Met de huidige lage olieprijzen maken wij ons meer zorgen over het beheersen van kosten en verbeteren van productiviteit en de economische omstandigheden met onze waardeketen van upstream naar downstream," zei Dhr. Li Zhiyong, Senior Vice President van Jereh Group.

De oplossingen zijn onder andere boren/afwerking, fracking en rolledingswerkzaamheden, maar ook aangepaste toepassingen op lage temperatuur, en natuurlijke gasmonetisatie, vloeibaar aardgas/gecomprimeerd aardgas en energieopwekking. Daarnaast worden aankoop & beheer van onderdelen en systemen voor simulatietrainingen gepresenteerd om de klanten te helpen maximaal economisch voordeel te behalen.

Dit jaar is het 10e jaar op rij voor Jereh bij dit grote branche-evenement. Sinds haar debuut is Jereh snel uitgegroeid tot een industriestandaard voor technologieën en innovatie, zoals rolleidingeenheden met de grootste diameter ter wereld, een 3100hhp frackingseenheid, de eerste Apollo turbine frackinginstallatie van 4500hhp ter wereld en meer. Gezien de neergang in het afgelopen jaar is Jereh een uitzondering, omdat het bedrijf winstgevend is gebleven. "Sinds de oprichting in 1999 zijn wij steeds gericht geweest op de uitdagingen en kwesties waar onze klanten om geven, en we zijn ervan overtuigd dat we alleen op die manier iedere kans kunnen pakken om meer internationale samenwerking te stimuleren en iedere investering te doen tellen, " zei Dhr. Li.

Over Jereh Group

Jereh Group is een internationaal, geïntegreerd olie- en gasbedrijf dat is gespecialiseerd in EPC-dienstverlening voor olie en gas, technologische dienstverlening voor de olieveldbranche, machinebouw, en milieubeheer en EPC-dienstverlening. Jereh maakt gebruik van haar sterke R&D-capaciteiten, hoogwaardige productiefaciliteiten en wereldwijde verkoopnetwerk, en bedient haar klanten in meer dan 60 landen.

Ga voor meer informatie naar www.jereh.com [http://www.jereh.com/].Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160329/348698


Jereh Group


CONTACT: CONTACTPERSOON: Maya Shi +86-53-5672-5738, media@jereh.com


Web site: http://www.jereh.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234