Yespers met 3 smaken "smoothiespreads" in het Koningsontbijt

De producten voor het Koningsontbijt 2016 zijn vandaag bekend gemaakt. Alle drie de varianten van de Yespers fruit en groentespreads zijn opgenomen in de ontbijtpakketten die 22 april aan 1,2 miljoen schoolgaande kinderen worden aangeboden. De spreads sluiten goed aan bij de vernieuwde schijf van vijf van het Voedingscentrum die vorige week werd gepresenteerd, waarbij de nadruk ligt op meer groente en fruit'

"Met de in september gelanceerde fruit- en groentespreads passen we goed in dat plaatje. Het idee achter deze producten was om een smoothie, zoals je die thuis maakt, op een boterham te krijgen. Veel fruit en een beetje groente. Het feit dat we nu met alle drie onze smaken zijn opgenomen in het Koningsontbijt is voor ons een bevestiging dat we een kwalitatief goed en vooral ook lekker product hebben ontwikkeld dat past in een verantwoorde voeding" zegt Patrick Ooms, Head Business Development Yespers.

De kinderen kunnen kiezen uit drie smaakvolle, frisse en toegankelijke varianten Yespers spreads: Appel & Framboos en Mango & Ananas. In deze beide spreads zit ook groente (wortel). De derde smaak is de Bessen & Aardbei variant. De spreads bevatten in vergelijking met ander zoet broodbeleg veel minder suikers en calorieën. De 'smoothiespreads' zijn bovendien vrij van conserveringsmiddelen bevatten geen allergenen zoals lactose en gluten en bevatten geen kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen.

"Voor ons is deelname aan het Koningsontbijt een geweldige kans om Nederland kennis te laten maken met ons product", zegt Stefan Baecke, CEO Yespers. "Als startend bedrijf is het altijd zoeken naar een goede manier om je eerste producten onder de aandacht te brengen en wij zien dit Koningsontbijt als een mooie gelegenheid dat te doen en we zijn dan ook blij met het feit dat Jumbo en de Krajicek foundation besloten hebben onze productinnovaties op te nemen in het ontbijtpakket".

Dat dit jaar bij het Koningsontbijt de nadruk ligt op een gezonder ontbijt, sluit erg mooi aan bij de doelstelling van Yespers om producten in de markt te zetten die volledig transparant zijn over de inhoud maar ook gezonder, beter en ook smaakvoller zijn dan de categorie waarbinnen ze thuishoren, in dit geval zoet broodbeleg.

De spreads zijn lekker op brood, als topping op de yoghurt, op een pannenkoek of zo uit het potje.

Geplaatst in:

Meer informatie over de spreads zie de bijlage of : www.yespers.com of www.facebook.com/yespers. Telefonisch kan contact worden opgenomen met Stefan Baecke, +31612845773 of via stefan.baecke@yespers.com

Yespers

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234