Ontsnappen aan dagelijkse hectiek in beste kleine hotel van Nederland

Op de rand van het bruisende Amsterdamse stadscentrum en het rustieke Oud-Zuid ligt een waar paradijsje. Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, lichaam en geest weer helemaal opladen en jezelf onderdompelen in weelde kan in een van de vier luxe hotelkamers van Heemskerk Suites. Niet voor niets is het levenswerk van hotelier Norman Heemskerk dit jaar op Trip Advisor uitgeroepen tot beste kleine hotel van Nederland.

Heemskerk Suites is niet zomaar een Amsterdams hotel. Met slechts vier en suite-kamers, een sterke focus op ecologisch ondernemen en alle aandacht voor rust en luxe richt het boutique hotel zich op gasten die net even iets extra's zoeken. Persoonlijke aandacht, privacy, warmte en een huiselijke sfeer. De suites hebben allemaal een ruime slaapkamer, aparte woonkamer, badkamer met jacuzzi en een eigen keuken. En Heemskerk Suites is een adult-only locatie.

In 1996 nam Heemskerk het hotel over van zijn ouders en bracht het pand terug in authentieke stijl. Samen met zijn vrouw Sonia verbouwde Heemskerk vijf jaar geleden de oorspronkelijke tien kleine kamers tot vier ruime suites. De suites werden ingericht naar de vier elementen lucht, aarde, vuur en water en er werd een aantal ecologische aanpassingen gedaan. Zo draait het hotel grotendeels op de eigen zonnepanelen, wordt het regenwater gebruikt voor de toiletten en is het pand voorzien van eco-wifi.

"Gasten vinden bij ons hun thuis weg van huis. Ze komen hier voor rust en ontspanning vlakbij de toeristische en culturele hotspots van Amsterdam", vertelt Heemskerk. "Mijn vrouw en ik proberen zo gezond mogelijk te leven en dat gunnen wij ook onze gasten. Iedereen krijgt een biologisch welkomstgeschenk bij aankomst en we zorgen ervoor dat de wifi 's nachts geen straling uitzendt. Zo komt het lichaam tot rust en kun je weer helemaal opladen."

"De wereld is zo gestrest vandaag de dag. Mensen hebben moeite een plek te vinden waar ze echt kunnen ontspannen. Wij bieden die plek." En die visie slaat aan. Vorig jaar belandde Heemskerk Suites op nummer vijf in de European Hospitality Awards-verkiezing van beste hotels in Europa. Dit jaar werd het Amsterdamse hotel door haar gasten op reviewsite Trip Advisor uitgeroepen tot beste kleine hotel van Nederland, en ontving Heemskerk Suites een nominatie voor de prestigieuze Haute Grandeur - Global Hotel Awards. Heemskerk: "De waardering van gasten is voor ons de grootste erkenning."

www.heemskerksuites.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Heemskerk Suites
Norman Heemskerk
info@heemskerksuites.com
Tel: +31(0)6 - 3912 26 62 of +31(0)20 - 679 49 80
Jan Willem Brouwersstraat 25, Amsterdam

Heemskerk Suites

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234