Uitnodiging persconferentie Raad van State op dinsdag 5 april 2016

De Raad van State nodigt vertegenwoordigers van de media graag uit voor de persconferentie ter gelegenheid van de presentatie van het Jaarverslag 2015.

De persconferentie vindt plaats op dinsdag 5 april 2016 om 10.00 uur in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort (Wandelganger I), Lange Poten 10 in Den Haag.

Advisering en bestuursrechtspraak
Tijdens deze bijeenkomst presenteert vice-president mr. J.P.H. Donner het jaarverslag van de Raad en besteedt hij aandacht aan de adviserende taak in 2015. De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, mr. J.E.M. Polak, gaat in op de rol van de Raad als hoogste bestuursrechter in 2015.

Website en in druk
Het jaarverslag van de Raad van State zal dit jaar vanaf 5 april online beschikbaar zijn als website. De algemene, beschouwende delen over de Raad en een uiteenzetting van de beide taken, advisering en bestuursrechtspraak, verschijnen ook in druk.

Embargo
Vanaf maandag 4 april om 11.00 uur kunnen vertegenwoordigers van de media dit gedrukte exemplaar en een persbericht onder embargo ophalen bij de afdeling persvoorlichting van de Raad van State. Adres: Kneuterdijk 22 in Den Haag.

Op bovengenoemde stukken rust een embargo tot dinsdag 5 april 2016, 10.00 uur.

Aanmelden
Voor meer informatie en voor aanmelding om bij de persconferentie aanwezig te zijn, kunt u contact opnemen met Pieter-Bas Beekman van de afdeling Communicatie van de Raad van State.

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met mr. Pieter-Bas Beekman, hoofd afdeling Communicatie van de Raad van State, via voorlichting@raadvanstate.nl of 070 - 426 4773 of 06 - 52 07 70 04.

Raad Van State

plaats:
Den Haag
website:
http://www.raadvanstate.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234