Friese bloemiste maakt "laatste boeket" voor vertrek EK Bloemsierkunst

PERSUITNODIGING

Heerenveen, 25 maart 2016

Friese bloemiste maakt "laatste boeket" voordat zij afreist naar EK Bloemsierkunst

De Nederlands kampioene Bloemsierkunst Dini Holtrop en haar team van begeleiders, is klaar voor het EK Bloemsierkunst in Genua dat op 8 en 9 april a.s. wordt gehouden. Op 31 maart om 11.00 uur zal zij haar laatste boeket ter voorbereiding in Heerenveen schikken om vervolgens haar spullen op te laden in de vrachtwagen die vertrekt naar Genua. Het EK Bloemsierkunst kent 20 deelnemers. De verwachting is dat de Friese onderneemster hoge ogen weet te gooien. Dini die samen met haar partner twee winkels heeft in Sneek en Heerenveen, wist vorig jaar het Nederlandse kampioenschap te winnen.

Het thema van dit EK is "Trouwen in Italië" en zo moet Dini onder meer creaties maken die passen bij een bruidspicknick in de bergen boven Genua en de bloemdecoratie van een Vespa verzorgen. Maar ook wordt een Fiat 500 'huwelijksklaar' gemaakt.

Dini wordt uitgezonden naar Italië door brancheorganisatie VBW. VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) is de ondernemende brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland.

Journalisten zijn van harte welkom op 31 maart om 11.00 uur in Heerenveen aan de Burgemeester Falkenaweg 21 om de laatste voorbereidingen voor het EK-deelname te aanschouwen.

Aanmelden voor het laatste boeket kan door te bellen met David Gribnau, public relations op nummer 0620415329 of door een mail te sturen naar david@whitelabelpr.nl

David Gribnau
0620415329
david@whitelabelpr.nlOver VBW
VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) is de ondernemende brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland. Deze ondernemers verkopen bloemen, planten, bloemwerk, potten en aanverwante producten aan consument en bedrijfsleven vanuit een bloemenwinkel. De plusminus 3.000 bloemisten realiseren gezamenlijk jaarlijks een omzet van ruim 1 miljard euro. Een kleine 10.000 medewerkers hebben een mooie baan in de branche. De gezamenlijke bloemisten hebben een marktaandeel van ruim 50% in de bloemenverkoop in Nederland, in planten bijna 30%. Met ruim 1.300 aangesloten bloemisten vertegenwoordigt VBW ruim 60% van de omzet en de werkgelegenheid in de branche.

VBW

plaats:
Heerenveen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234