Aankondiging: GeenPeil start landelijke bustour in Hilversum

In aanloop naar het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne op 6 april begint GeenPeil aanstaande zaterdag 26 maart in Hilversum met een landelijke bustour. Naast landelijk bereik is het ondersteunen van de ruim 3.000 GeenPeil vrijwilligers een belangrijk doel van deze rondreis.

GeenPeil wil zoveel mogelijk mensen direct aanmoedigen om te gaan stemmen op 6 april. Tijdens de stops die de GeenPeil-bus zal maken op iconische locaties in heel het land zullen vaste GeenPeil-gezichten zoals Jan Roos en René van Leeuwen samen met lokale vrijwilligers campagne voeren.

Daarvoor zijn onlangs ruim drie miljoen flyers afgedrukt en een deel hiervan, aangevuld met een scala aan andere campagne-materialen zoals een mobiel stemhokje, wordt door het land verspreid met de GeenPeil-bus.

GeenPeil-voorman Jan Roos: "Het referendum van 6 april is een historisch moment voor onze democratie. Het referendum is mogelijk gemaakt dankzij meer dan 430.000 handtekeningen van betrokken burgers en wij gaan in de laatste weken naar 6 april alles op alles zetten om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen."

Voorlopige schema in de bijlage.

GeenPeil

plaats:
Hilversum

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234