5ive, K-otic, en Paul Elstak op Foute Party 2016

Vanochtend is in de ochtendshow van Mattie & Wietze de volledige line-up van de Foute Party in de Brabanthallen bekend gemaakt. Qmusic pakt uit met de grootste line-up sinds de eerste editie, met 5ive, K-otic, Paul Elstak, Party Animals, Dune, Gerard Joling en Flamman & Abraxas. Nadat afgelopen jaar twee avonden in recordtempo waren uitverkocht, heeft Qmusic besloten om dit jaar wederom twee edities te organiseren op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.

In 2015 bezochten ruim 26.000 luisteraars de Foute Party. Qmusic heeft de afgelopen jaren de vraag naar tickets aanzienlijk zien toenemen, ten opzichte van de start in 2006 met 5.000 bezoekers. Ook dit jaar verwacht de radiozender een stijging in de vraag naar tickets. Tickets voor de 11e editie van de Foute Party in de Brabanthallen zijn te koop via Qmusic.nl.

Traditiegetrouw zendt Qmusic in de week voorafgaand aan de Foute Party (van 20 tot en met 24 juni) de Top 500 van Het Foute Uur uit. Luisteraars stellen de lijst zelf samen door te stemmen op hun favoriete foute nummers.

Foute Vrijdag
Vandaag is Goede Vrijdag omgedoopt tot 'Foute Vrijdag' bij Qmusic, met niet alleen Het Foute Uur maar een hele dag gevuld met de leukste foute hits. Luisteraars maken vandaag kans om de eerste kaarten te winnen voor de Foute Party 2016.

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Qmusic app of via qmusic.nl.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met: Regine Crobach, Pers & PR Coordinator Qmusic, via +31 (0) 20 79 70 512 of regine.crobach@qmusic.nl.

Qmusic Nederland

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234