Invasie van de grootste Zweedse DJ’s in Nederland

30 juli: Zweedse top DJ's eenmalig te zien op 1 festival:
'The Flying Dutch - Swedish Journey'

Amsterdam, 25 maart 2016 - Nadat er wekenlang is gespeculeerd, is het dan nu eindelijk bekend. Het grootste openair Dance festival van Nederland The Flying Dutch strekt haar vleugels uit voor een speciale editie: 'The Flying Dutch - Swedish Journey'. Op zaterdag 30 juli komt de absolute top van Zweedse DJ's naar Nederland, die nog nooit eerder samen op een evenement hebben gestaan. Avicii, Alesso, Cazzette, Dada Life, Icona Pop, John Dahlbäck & SEBJAK, Otto Knows en Steve Angello worden op 1 dag met helikopters naar drie verschillende locaties gevlogen, zodat ze op elke locatie een unieke show kunnen geven. Binnenkort wordt er nog een headliner duo aan deze spectaculaire line-up toegevoegd.

Het succesvolle concept The Flying Dutch beleefde vorig jaar haar eerste editie in Nederland, waarbij de top tien van Nederlandse DJ's met helikopters naar drie verschillende locaties vlogen om daar voor 100.000 uitgelaten fans op te treden. Deze editie was helemaal uitverkocht en ook de tweede editie, die reeds is aangekondigd, verkocht binnen een paar uur uit. Deze ongekende populariteit is niet onopgemerkt gebleven en zorgt voor een nieuwe 'journey' in het Flying Dutch concept. De Zweedse DJ's treden in de voetsporen van hun Nederlandse collega's om op zaterdag 30 juli geschiedenis te schrijven. Nog nooit eerder hebben deze DJ's samen op een evenement gestaan.

De kaartverkoop begint op maandag 4 april. Vanaf vandaag kan het publiek zich registreren via www.theflyingdutch.com voor de pre-sale die zaterdag 2 april begint. Locaties worden later bekend gemaakt.


The Flying Dutch - Swedish Journey
Alesso
Avicii
Cazzette
Dada Life
Icona Pop
John Dahlbäck b2b SEBJAK
Otto Knows
Steve Angello
+ Headliner DUO *Dit wordt binnenkort bekend gemaakt*

Datum: Zaterdag 30 juli 2016
Tijden: 12.00 uur - 23.00 uur
Kaartverkoop: Pre-sale: zaterdag 2 april 2016
Reguliere verkoop: maandag 4 april 2016
Info & tickets: www.theflyingdutch.com


ALDA Events is een wereldwijde producent, conceptontwikkelaar en promotor van Dj's en DJ- en eventproducties. ALDA Events ontwikkelt op-maat-gemaakte shows die perfect aansluiten bij de kernwaarden en de muziek van de artiesten. Van stage design, technische productie tot visuals, video, entertainment en marketing. Ze werken onder anderen voor Armin van Buuren en Hardwell en evenementen als Armin Only, A State of Trance, The Flying Dutch, I AM Hardwell - Untited We Are en Amsterdam Music Festival.

ALDA Events

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234