WaarborgHolland maakt officieel doorstart

Directie verheugd en dankbaar dat goede naam gewaarborgd wordt

"WaarborgHolland gaat door!" aldus een opgeluchte directie. Na de eerdere faillissementsverklaring op 22 maart j.l., heeft curator Marc Udink vandaag het besluit genomen om WaarborgHolland Platina, Goud & Zilver NV een doorstart te laten maken.

De directie is dankbaar: "WaarborgHolland staat jarenlang bekend als een betrouwbare partner en we zijn zeer verheugd dat de curator dat ook gezien heeft en ons de kans geeft de doorstart te maken. Onze goede naam wordt hiermee gewaarborgd. We blijven het vertrouwde adres voor onze klanten en alle bedrijfsactiviteiten worden gewoon voortgezet. WaarborgHolland ligt niet stil. "

WaarborgHolland, maakt nationaal en internationaal al jarenlang naam in de keuring van edelmetalen voorwerpen volgens wettelijke eisen. Een zelfstandig bestuursorgaan, aangewezen door het Ministerie van Economische Zaken. De laatste jaren verkeerde het bedrijf in zwaar weer, waardoor een faillissement helaas onafwendbaar was. Op 22 maart j.l. sprak de rechtbank het faillissement uit, bekend onder publicatiekenmerk 09.dha.16.164.F.1300.1.16.

Sinds 25 februari 1994 is WaarborgHolland geaccrediteerd volgens de normen ISO-17025 (de criteria voor laboratoria) en ISO-17020 (de criteria voor inspectie-instellingen).

Voor meer informatie:
WaarborgHolland
Dhr. A. Chevalier
0182 589300
info@waarborg.nl
www.waarborg.nl

WaarborgHolland

plaats:
Gouda

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234