Internationale enquête ondernemerschap laat blijvend zakelijk vertrouwen zien

- Meer dan de helft van 7000 ondernemers in 48 landen, en bijna 3000 in de VS, geven een toename aan in fulltimebanen, inkomsten uit zakelijke activiteiten en nettowinsten -

ALEXANDRIA, Virginia, 23 maart 2016 /PRNewswire/ -- De Global Entrepreneur Indicator [http://www.entrepreneurindicator.com/] (GEI) van maart 2016, een tweejaarlijkse enquête die wordt uitgevoerd door de Entrepreneurs' Organization [http://www.eonetwork.org/] (EO), laat de nieuwste kortetermijns economische [https://www.eonetwork.org/Documents/GEI_US_march2016.pdf] bevindingen zien van 7034 ondernemers uit 48 landen. In vergelijking met de GEI van maart 2015 [http://www.multivu.com/players/English/7288053-eo-network-gei-small-business-survey/] lieten de jaar-op-jaar internationale data van EO een blijvend optimisme onder ondernemers wereldwijd zien. In de VS rapporteerde meer dan de helft van de 2954 ondervraagde bedrijven een toename in fulltime (60%) en parttime (52%) nieuwe medewerkers, samen met een toename in de bereidheid van ondernemers om onder de huidige economische omstandigheden een nieuw bedrijf te starten (87%), en substantiële economische verbeteringen voor kleine bedrijven. Ze gaven met name een groei in bedrijfsinkomsten (70%) en nettowinsten (65%) aan. Het GEI-rapport van maart 2016 bevat ook de top 20 van Amerikaanse locaties [https://www.eonetwork.org/Documents/GEI_US_Top20_FTE_March2016.pdf] waar volgens ondernemers in de afgelopen 6 maanden een toename in fulltime werkplekken was.

Ervaar hier het interactieve Multimedia persbericht: http://www.multivu.com/players/English/7791151-eo-global-entrepreneurship-survey/ [http://www.multivu.com/players/English/7791151-eo-global-entrepreneurship-survey/]

Uit resultaten van enquêtes blijkt dat het zakelijke klimaat in de VS en wereldwijd in de afgelopen 12 maanden positief is gebleven. Terwijl 63% van de bedrijfseigenaren een groei in de winst aangaf in maart 2015, bedroeg dit percentage 70% in maart 2016. Wereldwijd gaf 55% van de ondernemers in de afgelopen zes maanden een groei van het aantal nieuwe medewerkers aan, 65% rapporteerde een groei in bedrijfsinkomsten en 59% gaf aan toename in nettowinsten aan.

De GEI-enquête van maart 2016 meet andere zakelijke inzichten die te maken hebben met de wereldwijde en Amerikaanse ondernemerseconomie:-- Terwijl 69% van de Amerikaanse respondenten een toename in fulltime
nieuwe medewerkers voorspelt in 2016, voorspelt 51% van de ondernemers
wereldwijd eenzelfde toename.
-- In de VS voorspelt 84% van de ondernemers een toename in
bedrijfsinkomsten en nettowinsten (81%) in de komende zes maanden.
Wereldwijd voorspelt 78% van de respondenten een toename in
bedrijfsinkomsten en 76% voorspelt een toename in nettowinsten.
-- Bij het meten van economische vooruitzichten verwacht 77% van de
Amerikaanse ondernemers dat het huidige economische klimaat van het land
zal verbeteren of hetzelfde zal blijven, terwijl 70% van ondernemers
wereldwijd eenzelfde vooruitzicht op de markt geeft.

De Entrepreneurs' Organization (EO) is een wereldwijd, peer-to-peer netwerk van meer dan 11.000 invloedrijke bedrijfseigenaren in 155 afdelingen en 48 landen. EO werd opgericht in 1987 en is de aanjager die toonaangevende ondernemers de mogelijk geeft om te leren en te groeien, hetgeen resulteert in meer succes in de zakelijke omgeving en daarbuiten. Ga voor meer informatie naar www.eonetwork.org [http://www.eonetwork.org/].


Entrepreneurs' Organization


CONTACT: CONTACTPERSOON: Gustavo Vieira, Entrepreneurs' Organization,1.202.689.5339, gvieira@eonetwork.org


Web site: http://www.multivu.com/players/English/7791151-eo-global-entrepreneurship-survey/http://www.eonetwork.org/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234