Planon genoemd als representatieve leverancier in de Market Guide for Integrated Workplace Management Systems 2016 van Gartner

NIJMEGEN, Nederland, March 23, 2016 /PRNewswire/ --Planon, wereldwijde leverancier van IWMS-oplossingen (Integrated Workplace Management Solutions), heeft aangekondigd dat het bedrijf in de Market Vendor Guide van Gartner, Inc. is erkend als representatieve leverancier van IWMS.
"Het feit dat we zijn opgenomen in de Integrated Workplace Management System Market Vendor Guide van Gartner beschouwen wij als een bevestiging dat onze productstrategie voldoet aan de behoeften in een tijd van veranderende marktverwachtingen op het gebied van werkplekoptimalisatie," aldus Pierre Guelen, CEO van de Planon Groep.
Planons Accelerator [http://planonsoftware.com/nl/producten/planon-universe/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Gartner_2016 ] - een pakket van best practices met kant-en-klare oplossingen en vooraf geconfigureerde processen - biedt een innovatieve aanpak, waarbij de nodige tijd en inspanning voor ontwerp en implementatie worden gereduceerd om sneller marktwaarde te creëren tegen lagere kosten.
Guelen vervolgt: "Met onze innovatieve en gebruiksvriendelijke software stellen we onze klanten in staat hun processen te stroomlijnen en de kosten te verlagen voor Real Estate en Facility Management."
Planon is goed gepositioneerd op innovatieve gebieden, zoals the Internet of Things (IoT), mobiliteit, cloud, BIM (Building Information Modelling) en het gebruik van sociale netwerken om de dienstverlening aan klanten en de klantervaring te versterken.
Download de Market Vendor Guide hier. [http://pages.planonsoftware.com/Gartner-Vendor-list-2016_1-Registration-NL.html?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Gartner_2016 ]
Over de Market Vendor Guide: Gartner onderschrijft geen van de leveranciers, producten of diensten die in deze onderzoekspublicaties worden beschreven en doet geen aanbevelingen aan gebruikers van technologie om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de meningen weer van Gartners onderzoeksorganisatie en moeten niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner geeft geen enkele garantie, noch uitdrukkelijk noch impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties over verhandelbaarheid of de geschiktheid voor een bepaald doel. Gartner, Market Guide for Integrated Workplace Management Systems, Rob Schafer, 29 February 2016
Over Planon 
Met meer dan dertig jaar ervaring in het FMIS-domein is Planon een internationale, marktleidende softwareleverancier die organisaties ondersteunt bij het stroomlijnen van hun vastgoed- , facilitaire- en service management-processen. Planon's geïntegreerde, toekomstbestendige oplossingen leveren betrouwbare managementinformatie. Meer dan 2.000 klanten profiteren van Planon's innovatieve oplossingen, ondersteund door een wereldwijd netwerk van eigen kantoren. Planon wordt al jaren achtereen door Gartner - een toonaangevend, onafhankelijk technologie onderzoeksbureau - gepositioneerd in het Leader-kwadrant van haar Magic Quadrant voor IWMS (Integrated Workplace Management System). Meer leren over Planon's FMIS-oplossing? Bezoek dan http://planonsoftware.com of volg ons op Twitter via @Planon_NL of Planon_BE.

 
Neem voor meer informatie contact op met: 
Daphne Tollenaar 
daphne.tollenaar@Planonsoftware.com 
+31-24-6413135 


 Planon

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234