Ralf Wessel benoemd tot External Advisor bij Orange Capital Partners

Orange Capital Partners ("OCP") heeft dhr. Ralf Wessel benoemd tot External Advisor. In zijn rol zal dhr. Wessel het management team van OCP adviseren op het gebied van strategie en de verdere groei van het asset management platform.

Dhr. Wessel zit in het Executive Committee van Global Logistic Properties ("GLP") en is verantwoordelijk voor Global Fund Management en Business Development. Het in Singapore beursgenoteerde GLP is met $34mrd aan assets marktleider in moderne logistieke faciliteiten in China, Japan, Brazilie en the US.

Orange Capital Partners
Orange Capital Partners ("OCP") is een Nederlandse investerings maatschappij die zich richt op de Amsterdamse woningenmarkt. De onderneming is in 2014 opgericht door Victor van Bommel. OCP is momenteel een van de grootste private eigenaren in Amsterdam met een portefeuille van ruim Euro350 miljoen.

Geplaatst in:

Orange Capital Partners

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234