Alfa Laval introduceert blazende koeler voor opslag van versproducten zoals fruit en groenten

LUND, Sweden, March 22, 2016 /PRNewswire/ --Alfa Laval breidt haar Optigo-serie commerciële luchtkoelers uit met de nieuwe Alfa Laval Optigo CCB - een blazende koeler die specifiek werd ontwikkeld voor de opslag van versproducten zoals groenten en fruit, bloemen, bloembollen, vlees en vis. 
Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:
http://www.multivu.com/players/uk/7790551-alfa-laval-introduces-blow-through-cooler/ [http://www.multivu.com/players/uk/7790551-alfa-laval-introduces-blow-through-cooler ]  
De dynamische Optigo CCB-serie is geschikt voor H(C)FC-, brine- en CO2-toepassingen, en omvat meer dan 60 modulaire ontwerpen. De koeler biedt een gelijkmatigere luchtverdeling met een hogere relatieve luchtvochtigheid en beperkt het uitdrogen van producten, waardoor de optimale versheid van producten gewaarborgd wordt.
De voordelen in het kort:

- Uitgebreide modulaire reeks : meer dan 60 modellen (20 basismodellen)- Tevens geschikt voor CO2-toepassingen: klaar voor de toekomst- AC(standaard) of EC motoren(optioneel)- Volledige, nieuwe reeks 300 mm ventilatoren als opvolger van de Helpman LFX-reeks- Eenvoudig te transporteren en installeren (alle koelers worden verpakt in stevige
houten kratten om beschadiging tijdens transport te voorkomen)- Corrosievrije, epoxy gecoate behuizing- Scharnierende lekbak en zijpanelen maken reinigen eenvoudig- Compatibel met alle Alfa Laval Optigo-oplossingen


Door de introductie van Optigo CCB, kan de Alfa Laval Optigo-serie nu tegemoet komen aan alle behoeften voor commerciële koeling. De reeks biedt een grotere en effectievere koelcapaciteit, met een gereduceerd energieverbruik voor commerciële, gekoelde opslagruimten in supermarkten, restaurants en levensmiddelenwinkels.
De Alfa Laval Optigo-serie wordt gekenmerkt door een vlotte en veilige installatie. Wereldwijd, zorgen onze partners en service engineers voor een tijdige en betrouwbare ondersteuning, ongeacht waar en wanneer.
Over Alfa Laval 
Alfa Laval is een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde producten en maatwerkoplossingen gebaseerd op haar kerntechnologieën warmteoverdracht, separatietechnologie en het verwerken van vloeistoffen.
De apparatuur, systemen en services van het bedrijf zijn gericht op het ondersteunen van klanten bij het optimaliseren van hun procesprestaties. De oplossingen helpen hen bij het verwarmen, afkoelen, scheiden en transporteren van producten in industrieën die voedingsmiddelen en dranken, chemicaliën en petrochemische producten, geneesmiddelen, zetmeel, suiker en ethanol produceren.
De producten van Alfa Laval worden ook gebruikt in energiecentrales, aan boord van schepen, bij het winnen van olie en gas, in de machinebouwindustrie, in de mijnbouw en voor de behandeling van afvalwater, maar ook voor toepassingen in klimaatcomfort en koeling.
De wereldwijde organisatie van Alfa Laval werkt nauw samen met klanten in bijna 100 landen om hen te helpen internationaal voorop te blijven lopen.
Alfa Laval is genoteerd aan de Nasdaq OMX en boekte in 2014 een jaaromzet van ongeveer EUR 3,85 miljard. Het bedrijf heeft circa 18.000 medewerkers in dienst.
http://www.alfalaval.com

 
For further information contact: 
EmptyBreak:MARKER 
Anne-Marie Scholtz 
Regional Communication Manager 
+31-76-57-91-530 
annemarie.scholtz@alfalaval.com 


 
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346287 )
Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346287

Video:
http://www.multivu.com/players/uk/7790551-alfa-laval-introduces-blow-through-cooler


Alfa Laval Lund

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234