PRG XL Video opent nieuwe vestiging in Oostenrijk

HAMBURG, Duitsland, 22 maart 2016 /PRNewswire/ -- PRG XL Video, een specialist in evenementenservice en -techniek, heeft zijn nieuwe vestiging in Wenen, Oostenrijk, geopend. De nieuwe locatie is dichter bij Oostenrijkse klanten waaronder bedrijven, instanties en instellingen.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346303 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346303]Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346304LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346304LOGO]

PRG XL Video in Oostenrijk zal worden beheerd door Christian Wymetal en René Rarrel. De ervaren LED-specialisten treden in dienst van het bedrijf als directeuren van "Outdoor LED" en zullen de belangrijkste contactpersonen voor klanten zijn. Door hun omvangrijke ervaring op het gebied van internationale sport ligt de belangrijkste focus van de nieuwe vestiging op Outdoor LED en sportevenementen.

Deze nieuwe vestiging geeft de Production Resource Group een fysieke aanwezigheid op de Oostenrijkse markt. "Oostenrijk is voor ons bedrijf een aantrekkelijke markt," aldus Carsten Zwerg, lid van de raad van bestuur van PRG. "Met Christian Wymetal en René Rarrel hebben we twee zeer deskundige specialisten gevonden die het Oostenrijkse team volledig maken en ons in staat stellen om onze klanten nationaal en internationaal te ondersteunen. We zijn verheugd met hun aanstelling."

Christian Wymetal en René Rarrel zullen aanwezig zijn op de stand van PRG XL Video in de "Festhalle" op de Prolight + Sound in Frankfurt.

Zie voor meer informatie: www.prg.com [http://www.prg.com/]

Over de Production Resource GroupDe Production Resource Group, L.L.C., (PRG) is de wereldleider in het leveren van entertainment en evenemententechniek aan een brede reeks markten waaronder evenementen voor ondernemers en de auto-industrie, concerten, speciale evenementen, theater, televisie en film, en installaties zoals themaparken, museums, winkels en centra voor podiumkunsten. Vanuit meer dan 40 vestigingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië levert PRG geïntegreerde diensten en apparatuur aan deze markten, waaronder geluid, video, verlichting, rigging, staging, en decor- en automatiseringssystemen.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346303http://photos.prnewswire.com/prnh/20160321/346304LOGO


Production Resource Group


CONTACT: Media Contact Europa: Morten Carlson, +49 40 670 886-0,mcarlsson@prg.com


Web site: http://www.prg.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234