Startselect en 10 bekende YouTubers uit Europa organiseren evenement

Vrijdag 25 maart vanaf 18:00 vindt er vanaf het Startselect kantoor in Eindhoven een digitaal game evenement met bekende YouTubers plaats. De 10 YouTubers uit de landen Italië, Finland, Zweden, UK, Spanje, Nederland, Portugal, Finland, Frankrijk en Duitsland strijden tegen elkaar in de nieuwste games. Zij bereiken samen 6,8 miljoen fans.

Het gehele toernooi is wereldwijd live mee te volgen via https://startselect.com/nl-en/event. Pers is echter ook van harte welkom om een exclusief kijkje te komen nemen op Hoevenweg 19, 5652 AW Eindhoven. Het is een unieke kans om bekende YouTubers uit verschillende landen op één plek bij elkaar te zien en te spreken.

Journalisten die graag langs willen komen en eventueel interviews willen afleggen, moeten hiervoor eerst contact opnemen met Linda Wijnen, Public Relations bij Startselect.

Startselect

plaats:
Eindhoven

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234