Bas Muijs en Miss Friesland vertegenwoordigen SCENECS 2016

Ashley Gajadin - Miss Friesland 2015 - is het nieuwe gezicht van de jubileumeditie van het SCENECS internationaal filmfestival dat van 15 tot en met 22 april 2016 in Hilversum plaatsvindt. Bas Muijs zal het Grand Gala presenteren, waarbij de Dutch Golden Stones worden uitgereikt.

Ieder jaar wordt een nieuw gezicht voor het filmfestival gekozen aan de hand van een verkiezing. Dit jaar heeft de Friese Ashley Gajadin de verkiezing gewonnen. Het gezicht van SCENECS wordt ingezet voor de promotie van het festival en zal als vertegenwoordiger van SCENECS optreden. Ook zal ze namens het festival diverse filmevenementen bezoeken. Bas Muijs is gekozen als presentator van het Grand Gala en zal tijdens de grote finale van het festival de uitreiking van de awards in goede banen leiden.

Het gezicht van SCENECS
Arya Tariverdi, festivaldirecteur van SCENECS, is blij met Ashley Gajadin als het gezicht van SCENECS. "Ashley is een talentvolle jongedame met veel interesse voor film en media. Daarnaast zet ze zich graag in voor maatschappelijk betrokken initiatieven. De combinatie van haar uiterlijke schoonheid en haar innerlijke drijfveren maakt haar niet alleen geschikt voor SCENECS, maar ook een mooi mens om mee samen te werken." Ashley Gajadin is geboren en getogen in Sneek. Haar uiterlijk heeft ze te danken aan haar Hindoestaanse roots; Ashley's vader is van Hindoestaanse afkomst. Ashley ziet SCENECS als hét instrument om op internationaal niveau prestaties van verschillende culturen met elkaar te verbinden. "Ik voel mij ontzettend vereerd dat ik een sleutelrol mag spelen."

Bas Muijs
Bas Muijs is dit jaar uitgekozen om het Grand Gala van de tiende editie van het internationaal filmfestival te presenteren. Tariverdi verheugt zich op het Grand Gala met Bas Muijs als presentator: "Bas Muijs is op het podium oprecht geïnteresseerd en betrokken en heeft als ervaren acteur een link met de filmindustrie. Als persoon is Bas zeer aangenaam in omgang en dit maakt werken met hem erg plezierig." Het Grand Gala staat in het teken van de uitreiking van de Dutch Golden Stone Awards die uitgereikt worden aan de winnende films in verschillende categorieën. Daarnaast kent het festival een oeuvreprijs toe aan een Nederlandse regisseur of acteur die veel heeft betekend voor beginnende filmmakers. Na deze spectaculaire prijsuitreiking sluit het festival af met een feestelijke afterparty, verzorgd door de acteur/DJ Ferry Somogyi. Voor meer informatie over Ashley Gajadin, Bas Muijs of het SCENECS filmfestival: zie www.scenecs.com

Beeldmateriaal kan op aanvraag worden toegezonden. Bronvermelding foto's Bas Muijs: MMP. Bronvermelding foto's Ashley Gajadin: staat met een merkje in de foto's zelf.

SCENECS

plaats:
Hilversum

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234