De Netherlandse Serverius werkt samen met Huawei bij het aanbieden Anti-DDoS beveiligingsdiensten aan Europese gebruikers

HANNOVER, Duitsland, 18 maart 2016 /PRNewswire/ -- Vandaag heeft Huawei in haar stand op CeBIT 2016 aangekondigd dat Serverius, een bekende Nederlandse ISP, heeft aangetoond hoe het de anti-DDoS oplossing van Huawei heeft gebruikt voor het aanbieden van anti-DDoS beveiligingsdiensten aan ruim 1000 klanten van het datacenter. De show geeft inzicht in het real-time netwerkverkeer en de aanvallen op de Serverius datacenters en verstrekt gegevens over het blokkeren van de aanvallen door de anti-DDoS-oplossing. Op de tentoonstelling heeft Serverius ook de demo-site overeenkomst met Huawei getekend en heeft de industrie deelgenoot gemaakt van haar ervaringen met en tips gegeven over het gebruik van de Huawei anti-DdoS oplossing. Serverius is de eerste demo-site die Huawei in West-Europa heeft geopend. Deze demo-site zal niet alleen professionele anti-DDoS-oplossingen en diensten aan Europese klanten verstrekken, maar verwelkomt ook Europese bedrijven, carriers en ISP's voor een bezoek en voor het uitwisselen van meningen.

De CEO van Serverius, Gijs van Gemert, zei tijdens de ceremonie van het ondertekenen van de overeenkomst, dat na een jaar live-exploitatie van het network, het dienstverlening besturingssysteem van Serverius en de Huawei anti-DDoS-oplossing naadloos gekoppeld konden worden en dat het diensten aanbiedt voor het reinigen van het DDoS verkeer aan ruim 1000 klanten van het datacenter. In het afgelopen jaar heeft de Huawei anti-DDoS-oplossing geholpen bij het verdedigen tegen tienduizenden DDoS-aanvallen; de piek van het aanval verkeer was bijna 200 Gbit/s, en de Serverius datacenters en de continuïteit van de klantenservice ontvingen een effectieve bescherming. Na de implementatie van de anti-DDoS-oplossing van Huawei, zijn het concurrentievermogen en de werkprestaties van Serverius dramatisch verbeterd.

De Vice President van het Global Marketing & Networking Solution Sales Department van Huawei Enterprise Business Group, Mr Dong Wu, heeft tijdens de demo-site persconferentie, opgemerkt, dat bij het op grote schaal toenemend gebruik van mobiliteit, cloud computing, en big data service technologieën, de grenzen van enterprise security vervagen, beveiligingen niet meer beheersbaar zijn, en de veiligheidsrisico's van informatie steeds ernstiger worden, waarbij APT en DDoS-aanvallen de meest verwoestende zijn. In 2015 waren de prestaties van Huawei op het gebied van anti-APT en anti-DdoS uitstekend. Met de start van de succesvolle inzet van de Huawei anti-DDoS-oplossing in West-Europa, wordt Huawei geleidelijk door meer en meer klanten erkend.

Tijdens de ceremonie van het ondertekenen van de overeenkomst, introduceerde de Director of Product Management Network Security Services van Huawei Technologies USA, Inc., de heer Frank IP, de op analyse van big data gebaseerde volgende generatie Huawei anti-DDOS-oplossing. Tegen de steeds zwaardere en simulatieve DdoS aanvallen van de afgelopen jaren, leert de Huawei anti-DDoS oplossing service verkeerspatronen van 60+ dimensies met behulp van big data analyse algoritmen. Het kan snel op onnauwkeurig verkeer in elk van deze dimensies reageren en kan snel ongeautoriseerd toegangsverkeer herkennen en blokkeren om te verzekeren dat de diensten van legitieme gebruikers niet beïnvloed worden. Bovendien vertrouwt de Huawei anti-DdoS oplossing op de krachtige Huawei hardware R&D mogelijkheden en gedistribueerde architectuur, en biedt 160 Gbit/s beschermingsprestaties voor een enkele service verwerkingseenheid (SPU) en Terabit-level beschermingsprestaties voor één apparaat. Het is in staat op elke schaal tegen DDoS-aanvallen te verdedigen om de continuïteit van de dienstverlening te beschermen. Daarnaast heeft de Huawei anti-DdoS oplossing een bewerkbare architectuur, welke huurder-specifiek verdedigingsbeleid en rapporten biedt en een een snelle integratie in bestaande besturingssystemen mogelijk maakt door middel van open interfaces voor derden voor data center operators om snel beveiligingsdiensten toe te passen.

Voor de behandeling van mogelijke bandbreedte congestie en lokale defensie storingen op netwerken van klanten, biedt de door Huawei aanbevolen Cloud Mitigation Alliance meer dan 10 reinigingscentra in de hele wereld, welke een reiniging bij de bron van het DDoS verkeer in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, biedt en een volledige oplossing geeft voor problemen van netwerk onderbreking, veroorzaakt door overbelasting door DdoS aanvallen.

Over Huawei

Huawei is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van informatie- en communicatietechnologie (ICT) oplossingen.


Huawei


CONTACT: CONTACTPERSOON: Estrella Li, +31-204300697,estrella.li@huawei.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234