Start nieuw seizoen LXRY TV op SBS

Bezoek aan eerste bedrijf ter wereld dat oesters kweekt op het land
Vanaf 20 maart start het vijfde seizoen van het tv-programma LXRY TV, waarin de fascinerende wereld van luxe wordt getoond. Het lifestyle programma neemt de kijker mee naar unieke plekken, belicht de mensen achter beroemde en exclusieve merken en opent daarmee deuren die voor anderen gesloten blijven.
LXRY TV is vanaf zondag 20 maart in een reeks van twaalf afleveringen elke zondagochtend te zien op SBS6 om 11.00 uur en wordt herhaald op zondag om 24.00 uur.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering komt Gordon met verrassend nieuws, praat LXRY TV tijdens de opening van de TEFAF met de wereldberoemde juwelier Wallace Chan en vertelt de directeur van het Mauritshuis over hun nieuwste aankoop t.w.v. 6,5 miljoen euro. Culinair specialist Carsten Klint neemt een kijkje bij oesterkwekerij Smit & Smit, het eerste bedrijf ter wereld dat zijn oesters kweekt op het land. Irene van de Laar bezoekt de première van PIPPIN, de Broadway-productie in Carré.

De LXRY Reporters
Op de rode loper met Irene van de Laar, luxe reisbestemmingen ontdekken met travel expert Fred van Eijk, op culinair avontuur met Carsten Klint, de nieuwste hotspots en luxe trends volgens It-girl Sophia Tienstra, de spotlight op toys for boys met Dennis Gandasoebrata, de creatieve wereld van interior design door de ogen van ontwerper Olga Wintermans en inspirerende interviews met bekende personen uit het nieuws met LXRY Magazine's hoofdredacteur Bart-Jan Brouwer.
In LXRY TV geniet de kijker in twaalf afleveringen van de bijzondere wereld van luxe in binnen- en buitenland en ziet de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness, gezondheid, auto's, food, horloges en juwelen voorbijkomen.

LXRY Media Group
Naast producent van LXRY TV is LXRY Media Group uitgever van LXRY Magazine en LXRY.NL. Van 8 t/m 12 december organiseert LXRY Media Group de vijftiende editie van Masters of LXRY, een jubileumeditie met het grootste beursoppervlakte in de geschiedenis van dit premium lifestyle event in de Amsterdam RAI.

LXRY TV is vanaf zondag 20 maart in een reeks van twaalf afleveringen elke zondagochtend te zien op SBS6 om 11.00 uur en wordt zondag om 24.00 uur herhaalt. Ook staat het zesde seizoen van LXRY TV inmiddels al vast: vanaf 18 september, veertien afleveringen lang.

Geplaatst in:

LXRY Media Group

plaats:
Amstelveen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234