300 nieuwe banen bij online veilinghuis Catawiki

Online veilinghuis Catawiki groeit dit jaar flink door. Het bedrijf, met inmiddels ruim 400 werknemers en kantoren in Assen, Amsterdam, Berlijn, Parijs, Londen, Madrid en Rome, zoekt dit jaar in Nederland nog 300 nieuwe medewerkers. Het personeelsbestand groeide het laatste half jaar al met 200 mensen. Desondanks schreeuwt het bedrijf, dat eind vorig jaar het snelstgroeiende bedrijf van Europa bleek te zijn, nog steeds om personeel. Daarbij gaat het naast altijd lastig te vinden programmeurs ook om grote aantallen klantenservice medewerkers. "Op dit moment starten er bij ons soms wel 50 nieuwe werknemers per maand, maar de groei in het aantal verkochte veilingkavels, nu al 30.000 per week, is zo groot dat onze klantenservice teams doorlopend veel mensen nodig hebben'', aldus Sandra Kinds, HR manager bij Catawiki. Met 12 miljoen internationale bezoekers per maand is Catawiki dé site voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten, zoals horloges, oldtimers, kunst en antiek. Om al deze gebruikers goed te kunnen helpen is Catawiki per direct op zoek naar 100 internationale klantenservice medewerkers voor de kantoren in Assen en Amsterdam. ''We zijn eigenlijk voor al onze afdelingen op zoek naar toptalent, ongeacht de nationaliteit. Catawiki herbergt intussen al 36 verschillende nationaliteiten'', aldus Kinds.

Speeddate sessies op 31 maart
Naast een e-mail helpdesk opende Catawiki onlangs ook een telefonische helpdesk waar gebruikers van de site in 6 verschillende talen gratis terecht kunnen met vragen. De Klantenservice van Catawiki is een internationaal team en er worden medewerkers gezocht die één van de talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans of Italiaans perfect machtig zijn. Daarnaast lanceert Catawiki de site binnenkort in nog meer landen. Catawiki is daarom ook nog zoek naar klantenservice medewerkers die Portugees, Russisch, Pools, Deens, Noors of Zweeds spreken. Om snel medewerkers te vinden organiseert Catawiki op 31 maart 'speeddate' sessies in de kantoren in Amsterdam en Assen. Mensen die geïnteresseerd zijn in een baan bij Catawiki kunnen zich voor deze speeddate sessies opgeven. In een kort gesprek van vijftien minuten proberen werknemers van Catawiki op een informele manier de sollicitant beter te leren kennen en te achterhalen of er een 'klik' is. Na deze speeddates worden alle geschikte kandidaten uitgenodigd voor een tweede gesprek. Mensen kunnen zich tot 25 maart opgeven voor de speeddate sessies. ''We hopen dat we met deze speeddates mensen kunnen overtuigen om samen met ons de wereld te veroveren'', aldus HR manager Kinds.

Op www.catawiki.nl/jobs vind je meer informatie over de vacatures en de speeddate bij Catawiki.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 80 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem van Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

http://www.catawiki.nl

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234