Huawei ondersteunt gemeente Haarlemmermeer bij de bouw van een servicegericht campus-netwerk

HANNOVER, Duitsland, 17 maart 2016 /PRNewswire/ -- Huawei en de gemeente Haarlemmermeer hebben op de CeBIT-beurs 2016 op 15 maart de succesvolle implementatie bekendgemaakt van Europa's eerste grootschalige gemeentelijk campus-netwerk met bedrade en draadloze convergentie.

Met de snelle aanpassing aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, cloud computing en sociale media wilde de gemeente Haarlemmermeer door middel van een netwerkupgrade de efficiëntie van haar werknemers verbeteren en haar dienstverlening verhogen. In 2015 heeft Huawei de gemeente geholpen met het uitrollen van een gemeentelijk campus-netwerk over een kantoorgebouw en vier bijkantoren, en pakte daarmee het gecompliceerde mobiele servicemanagement, veiligheidsrisico's en verschillende Operations & Maintenance (O&M)-issues aan. "In de stad Haarlemmermeer ligt de verhouding tussen ambtenaren en burgers op slechts 1:160. We worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen ter verbetering van de efficiëntie en kwaliteit van de publieke dienstverlening, de samenwerking tussen vestigingen, en de administratieve dienstverlening aan de balie met gebruik van IT-systemen," aldus Ed de Myttenaere, Chief Information Officer bij de gemeente Haarlemmermeer. "Huawei heeft ons geholpen bij de snelle uitrol van dienstverlening, de implementatie van mobiele kantoor- en overheids-IT-applicatie, en heeft een zeer efficiënt en servicegericht netwerk gebouwd."

"In het tijdperk van de bouw van overheids-IT-systemen hebben overheden netwerken nodig die consistente ervaringen, gebruiksgemak en non-stop service forwarding leveren, wat hoge eisen stelt aan gebruikersmanagement, netwerkveiligheid en O&M," aldus Dong Wu, VP van Huawei Global Networking MKT & Solution Sales, Enterprise Business Group. "Huawei levert een klanten een effectieve oplossing voor deze problemen. Huawei's Agile Government Campus-netwerkoplossing is succesvol ingezet door de gemeente Haarlemmermeer. Door deze samenwerking heeft Huawei nu een beter begrip van deze diensten in de overheidssector, en zal haar oplossingen blijven aanpassen aan de ontwikkelingen in de bouw van overheids-IT-systemen."

Huawei's Agile Government Campus-netwerkoplossing bedient nu meer dan tien overheidsinstellingen over de hele wereld, waaronder de gemeentelijke overheid van Beijing in China, het Braziliaanse presidentiële paleis, de Russische Federale Migratiedienst, de Kamer van Koophandel en Industrie van de VAE in Abu Dhabi, en het Mexicaanse Ministerie van Communicatie en Transport. De voordelen van de Agile Government Campus-netwerkoplossing zijn:-- Handige dienstverlening: de beleidsconfiguratie en -management zijn
gebruiker-georiënteerd.
-- Zeer efficiënte O&M: het hele gemeentelijke campus-netwerk wordt als
één apparaat beheerd.
-- Beveiligingsnaleving: gebruikersidentiteit wordt geverifieerd via
sociale platformen.

Over Huawei

Huawei is een wereldwijd toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT)


Huawei


CONTACT: Estrella Li, +31-204300697, estrella.li@huawei.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234