Samenwerking laat jongeren direct genieten van belastingteruggaaf

Nieuwe samenwerking van Leuker.nl en AfterPay maakt het mogelijk voor jongeren om maanden eerder over het geld van de belastingteruggave te beschikken.

Leuker.nl biedt de mogelijkheid om snel, veilig en zonder DigiD tot wel 4 jaar belasting terug te vragen. Het duurt meestal een aantal maanden voordat de Belastingdienst het bedrag overmaakt naar bankrekeningen terwijl sommigen daar nu al een bestemming voor hebben.

Direct nadat bekend is wat het bedrag is van de teruggaaf kan er voor maximaal Euro 250,- online worden geshopt met AfterPay. Hierbij is er keuze uit ongeveer 5.000 aangesloten webshops van AfterPay, waaronder de Body en Fitshop, Kijkshop, Frontrunner, MenAtWork en Sacha Shoes.

Zo is het mogelijk voor jongeren om direct te profiteren van aankopen en deze pas over 90 dagen te betalen, als de Belastingdienst het bedrag heeft bijgeschreven op de bankrekening.

"AfterPay en Leuker.nl zijn beide nieuwe en eigentijdse initiatieven die bijdragen aan gemak en de nieuwste vorm van online shoppen. Jongeren kiezen voor gemak en eenvoud en dit bieden we ze met deze samenwerking", aldus Stefan van de Berg(AfterPay) en Ed Bras(Leuker.nl)

Over Leuker.nl
Leuker.nl is opgericht in 2014 met als doel jongeren te helpen met het regelen van hun fiscale en financiële zaken. Bij leuker.nl is belasting terugvragen en zorgtoeslag aanvragen wel makkelijk en leuk! Leuker.nl bestaat uit een jong, gedreven, hardwerkend en passievol team dat als voornaamste doel 'finance' weer 'personal' maken heeft.

Over AfterPay:
AfterPay is marktleider in Nederland op het gebied van online achteraf betalen. AfterPay, sinds begin 2014 onderdeel van Arvato Bertelsmann, is opgericht in 2010 en is aanwezig in ruim 4.000 kassa's van webwinkels in Nederland en België. Meer dan 2,7 miljoen consumenten maken actief gebruik van deze populaire betaalmethode. Voor meer informatie, ga naar www.afterpay.nl.

Leuker.nl

plaats:
Amsterdam
website:
https://www.leuker.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234