Heidi de Bruijn vertrekt als lid RvB van Koninklijke Auris Groep

Nieuwe baan voor Heidi de Bruijn
Heidi de Bruijn vertrekt als lid Raad van Bestuur van de Koninklijke Auris Groep.

Na twee jaar gewerkt te hebben bij Auris kiest Heidi de Bruijn ervoor om de overstap naar de ouderenzorg te maken in het oosten van het land. Zij wordt per 1 juni 2016 lid Raad van Bestuur bij Carintreggeland. Met de onlangs nieuw aangetrokken voorzitter van de Raad van Bestuur Jeroen Kleinjan gaat ze Carintreggeland verder ontwikkelen naar een duurzame klantgerichte zorgorganisatie waarbij de leefwereld van de klant centraal staat.

De Raad van Toezicht en de voorzitter Raad van Bestuur van Auris waarderen de inzet en de bijdrage die Heidi heeft geleverd aan Auris en wensen haar veel succes in haar nieuwe baan. Over de invulling van de Raad van Bestuur van Auris zijn de Raad van Toezicht en de voorzitter Raad van Bestuur in gesprek.

Koninklijke Auris Groep
Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit vijftien scholen voor speciaal onderwijs, vier scholen voor speciaal voortgezet onderwijs, ambulante diensten, drie audiologische centra en een aantal zorglocaties.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met dhr Minnekus de Groot, Hoofd PR & Communicatie van de Koninklijke Auris Groep (E: m.de.groot@auris.nl T: 06 - 19179525) of mw. Denise van Poppel, Bestuurssecretaris van de Koninklijke Auris Groep (E: d.v.poppel@auris.nl of T: 06 -22982581)

Koninklijke Auris Groep

plaats:
Gouda
website:
http://www.auris.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234