Sympa lanceert krachtig mobiel HR Dashboard

HELSINKI, March 17, 2016 /PRNewswire/ --Belangrijke HR-metrics nu overal beschikbaar 
Sympa, de snelst groeiende HR-software leverancier in Scandinavië, introduceert een mobiel HR Dashboard dat belangrijke HR-data centraliseert en snel beschikbaar maakt op beslissende momenten.
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160316/344984 )

Het Sympa HR Dashboard publiceert cruciale HR-data en metrics op mobiele apparaten, en kan zo de strategische planning, live opvolging, prognoses en prestaties van een gehele organisatie verbeteren. Sympa's krachtige HR-dashboard levert snel actuele statistieken, bijvoorbeeld van werknemerstevredenheid, ziekteverzuim, prestatie en verloop.
Sympa HR Dashboard is door HR-afdelingen te gebruiken als een effectieve en gebruiksvriendelijke mobiele tool voor strategisch HR Management en ondersteunt de grootste waarde van een organisatie: haar mensen.
Sympa HR gebruikers lopen voorop en hebben overal, via één op maat gemaakt dashboard, direct toegang tot belangrijke HR-metrics. "Er zijn vaak momenten wanneer je onderweg bent en toch belangrijke real-time data nodig hebt, net zoals op kantoor. Het betekent dat je je collega's, het managementteam en de gehele organisatie altijd op de best mogelijke manier van dienst kan zijn," zegt Keijo Karjalainen, CEO van Sympa.
Sympa HR kan geïntegreerd worden met elk business intelligence dashboard. Toch besloot Sympa om samen te werken met de Finse dashboardspecialist 'Dear Lucy' en de eerste HR-interface te bouwen die tegemoetkomt aan de wensen van mobiele gebruikers.
"We hebben ons vooral gericht op de mobiele gebruikerservaring," zegt Taina Sipilä, CEO van Dear Lucy. "Overal toegang hebben tot belangrijke data wordt de standaard norm. Dit telt dubbel voor HR-data, omdat deze een steeds grotere rol gaan spelen; in het nemen van strategische beslissingen en in het aantonen welke impact adequaat competentiemanagement heeft op de prestaties van een organisatie."
Jukka Ropponen, CEO van Roima Intelligence Inc. is blij met haar Sympa HR Dashboard: "Live follow-up van key HR metrics gecombineerd met alle bedrijfs KPI's geven inzicht in onze successen en uitdagingen bij onze snelle groei."
Over Sympa 
Sympa is de snelst groeiende HR-software leverancier in Scandinavië geworden door een simpele formule: geweldige software en gelukkige klanten. Wij bieden een compleet geïntegreerd, wereldwijd, cloud-based HR-systeem, dat de gehele employee life cycle ondersteunt door recruitment te combineren met HRM- en HRD-processen. Sympa is een 'Microsoft Silver Partner Independent Software Vendor' en neemt een vaste plek in op Deloitte's lijst van snelst groeiende technologiebedrijven in zowel Finland als Europa. Sympa werd in 2005 opgericht in door twee familieleden en is nog steeds een familiebedrijf. Momenteel hebben we 60 mensen in dienst in Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland en op ons Finse hoofdkantoor.  
Voor meer informatie, zie http://www.sympa.nl


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160316/344984


Sympa Oy


CONTACT: Neem voor meer informatie gerust contact op met Sales andMarketing Director Petri Lankinen, +358 44 300 3039,petri.lankinen@sympa.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234