Het merk Sotheby's International Realty breidt aanwezigheid in luxe segment uit naar Nederland

MADISON, New Jersey en HILVERSUM, Nederland, 16 maart 2016 /PRNewswire/ -- Sotheby's International Realty Affiliates LLC [http://www.sir.com/] heeft vandaag bekendgemaakt dat het een franchiseovereenkomst voor 25 jaar is aangegaan met Redres NL BV om het merk Sotheby's International Realty(®) uit te breiden naar Nederland met de opening van Redres Sotheby's International Realty.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140311/MM81288LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140311/MM81288LOGO]

Redres Sotheby's International Realty, in handen van Jan-Willem Andriessen Jim Reerink, zal het luxe segment in residentieel vastgoed in Amsterdam en de rest van Nederland bedienen. De firma is gevestigd in Hilversum, met plannen voor meer kantoren in Amsterdam en andere belangrijke Nederlandse markten.

"Nederland heeft een groeiend luxe vastgoedsegment en de tijd was rijp voor ons merk om in het land aanwezig te zijn", aldus Philip White, president en CEO van Sotheby's International Realty Affiliates LLC. "Amsterdam is een belangrijke stad in Nederland met een sterke en diverse, internationale doelgroep. Ik ben er trots op dat we Redres Sotheby's International Realty mogen verwelkomen bij het netwerk van Sotheby's International Realty."

"We zijn erg blij dat we deel gaan uitmaken van het internationale netwerk van Sotheby's International Realty", zeggen Reerink en Andriessen. "De luxe residentiële markt lijkt snel te gaan groeien en dat wordt gesteund door sterke economische groei. We zullen hiermee waardevol inzicht krijgen in vastgoedmarkten over de hele wereld. Door ons aan te sluiten bij Sotheby's International Realty kunnen we beter voldoen aan de behoeften van welgestelde personen die op zoek zijn naar luxe woningen in Nederland en het buitenland."

Het Sotheby's International Realty-netwerk heeft op dit moment meer dan 18.800 aangesloten, onafhankelijke verkopers in circa 835 kantoren in 63 landen en regio's wereldwijd. Het vastgoed van Redres Sotheby's International Realty zal worden gepresenteerd op de internationale website van sothebysrealty.com [http://www.sothebysrealty.com/en/home.aspx]. Naast de verwijzingsmogelijkheden en de bredere zichtbaarheid die deze bron genereert, zullen ook de makelaars en klanten van de firma profiteren van de associatie met het veilinghuis Sotheby's en de wereldwijde marketingprogramma's van Sotheby's International Realty. Ieder kantoor functioneert onafhankelijk.

Over Sotheby's International Realty Affiliates LLC Het Sotheby's International Realty-netwerk is opgericht in 1976 om onafhankelijke makelaars te voorzien van krachtige marketing en een verwijzingsprogramma voor luxe vastgoed. Het is ontworpen om de beste, onafhankelijke vastgoedbedrijven in contact te brengen met de meest prestigieuze clientèle ter wereld. Sotheby's International Realty Affiliates LLC is een dochtermaatschappij van Realogy Holdings Corp. , wereldwijd toonaangevend op het gebied van vastgoedfranchising en makelaardij, verhuizings- en afwikkelingsdiensten. In februari 2004 ging Realogy een strategische alliantie voor de lange termijn aan met het veilinghuis Sotheby's. De overeenkomst voorzag in de licentiëring van de naam Sotheby's International Realty en de ontwikkeling van een volledig franchisesysteem. Aansluiting bij het systeem wordt uitsluitend toegekend aan makelaars en personen die aan strikte kwalificaties voldoen. Sotheby's International Realty Affiliates LLC steunt aangesloten partners met diverse resources op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, werving, onderwijs en bedrijfsontwikkeling. Aangesloten franchise-ondernemingen profiteren ook van een associatie met het hoogstaande veilinghuis Sotheby's dat in 1744 werd opgericht. Ga voor meer informatie naar www.sothebysrealty.com [http://www.sothebysrealty.com/].

CONTACT

David Russell Directeur, International Marketing and Public Relations Sotheby's International Realty Affiliates LLC Berkeley Square House, Berkeley Square Londen. Verenigd Koninkrijk David.Russell@sothebysrealty.com [mailto:David.Russell@sothebysrealty.com]

J.F. Reerink CEO J.W. Andriessen COO Redres | Sotheby's International Realty Loosdrechtse Bos 11 1213 RH Hilversum Nederland e-mail: info@redres.nl [mailto:info@redres.nl]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140311/MM81288LOGO


Sotheby's International Realty Affiliates LLC


Web site: http://www.sothebysrealty.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234