'Startup KAISR mogelijk meest succesvolle Nederlandse campagne'

'Startup KAISR mogelijk meest succesvolle Nederlandse campagne aller tijden op crowdfunding platform Indiegogo'

Amsterdam, 14 maart 2016

De Amsterdamse startup KAISR lanceerde dinsdag 8 maart 2016 de nieuwste lounge-innovatie KAISR Original op crowdfunding platform Indiegogo. Met hun innovatieve lig- en zitzak veranderen zij het relaxen wereldwijd en beloven zij mogelijk de meest succesvolle startup van Nederland te worden op Indiegogo.


Het beoogde doel was om tijdens de 43 dagen durende campagne $18,500 binnen te halen om de eerste productieronde te financieren. Dit werd in de eerste twaalf uur al behaald en overtrof daarmee alle verwachtingen. De eerste levering in mei is hiermee een feit. Het bedrag was binnen 40 uur na lancering verveelvoudigd naar ruim $100,000 en staat inmiddels al op ruim $300.000. Tevens werd de startup binnen hetzelfde tijdsbestek, tot hun eigen verbazing, herhaaldelijk benaderd door meerdere grote multinationals en investeerders. Na deze fantastische start is het doel bijgesteld en nu streeft KAISR ernaar om binnen 43 dagen $1 miljoen binnen te halen op het Indiegogo platform. Met het succes van de huidige gang van zaken zal dit doel ruimschoots gehaald worden.

De KAISR Original
De handzame lichtgewicht zak van parachutestof kan met twee soepele armbewegingen worden gevuld met lucht en transformeert hiermee in een comfortabele zit- en ligzak. De KAISR Original wordt net zo snel weer opgeborgen in het handzame en lichtgewicht opbergtasje. Deze nieuwste chill-innovatie kan worden vastgepind in de grond, is uitgerust met opbergvakken voor een magazine en smartphone, een stretch fleshouder, de benodigde flesopener en is te verkrijgen in zes hippe kleuren. De sterke parachutestof maakt KAISR Original geschikt voor gemiddeld drie volwassen en is overal te gebruiken. Met de KAISR Original wordt loungen in het park, op het strand of op een festival relaxter dan ooit. Vanaf nu is het mogelijk geheel uitgerust op een bergtop van het uitzicht te genieten of ontspannen rond te dobberen op het water.

De ontwikkeling
Een groep reislustige vrienden uit Amsterdam - die bekend is met het dilemma van comfortabel chillen in de buitenlucht - heeft een product ontwikkeld voor optimaal en praktisch relaxgemak en maakt hiermee tevens een eind aan het gezeul met gevulde zitzakken en strandstoelen. Na maanden van experimenteren kwamen zij in 2014 met de innovatie die het relaxen wereldwijd veranderde: De KAISR Original.

De jonge Amsterdamse ondernemers - met een oog voor ontspanning - begonnen in 2014 met het ontwikkelen van het product, waarna in 2015 de KAISR Original werd ontworpen en het eerste prototype geproduceerd werd. In het eerste kwartaal van 2016 werd het product uitgebreid getest en de feedback was boven verwachting. De ondernemers lanceerden op 8 maart 2016 met groot succes hun lounge-innovatie op crowdfunding platform Indiegogo en kunnen hierdoor de eerste exemplaren van de KAISR Original in mei 2016 leveren.
Het doel is ondertussen bijgesteld en de ambitieuze ondernemers zijn vastberaden binnen 43 dagen $1 miljoen binnen te halen op het Indiegogo platform. Ook zijn zij in gesprek met grote multinationals en investeerders die interesse hebben in hun innovatie product. Op het moment is de KAISR Original alleen te verkrijgen op hun Indiegogo pagina.Noot voor redactie:
Media Contact:
Name: Tim Determann
Phone: 0031 (0)20-2108001
Email: tim@kaisroriginal.com
Website: http://www.kaisroriginal.com
Link naar campagne op Indiegogo: https://www.indiegogo.com/project/preview/a2a27b24

KAISR

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.kaisroriginal.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234