Naaktfoto's Elizabeth Hurley geveild voor 6.000 euro

Vanavond zijn bij online veilinghuis Catawiki twee pikante foto's van actrice Elizabeth Hurley geveild voor bijna 6.000 euro. De foto's zijn in 1990 gemaakt door de beroemde Britse portretfotograaf John Stoddart. Op dat moment was Hurley nog maar 25 jaar oud en vrij onbekend. Niet veel later brak ze door in haar eerste Hollywoodfilm. Volgens het veilinghuis gaat het om twee waardevolle gesigneerde foto's die niet eerder zijn gepubliceerd. Het veilinghuis geeft aan dat er belangstelling was vanuit de hele wereld voor de foto's. Uiteindelijk brachten de foto's het driedubbele op van de verwachting. Een bieder woonachtig in Dubai is de winnaar van de veiling.

Celebrities
De foto's waren onderdeel van een speciale John Stoddart fotoveiling. Fotograaf John Stoddart wordt gezien als één van de meest invloedrijke fotografen ter wereld. Er zijn dan ook vele beroemdheden die zich speciaal door hem laten portretteren. Tijdens de veiling werden onder andere ook vintage foto's geveild van The Rolling Stones, Sting, Iggy Pop en Daniel Craig. Naast de foto's van Liz Hurley was er ook een hoge opbrengst voor een foto van actrice Catherine Zeta Jones. Op de foto poseert een pas 23-jarige Jones uitdagend op een bed in het Dorchester hotel in Londen. Deze foto werd geveild voor 1.400 euro. Een foto van Arnold Schwarzenegger bracht bijna 600 op.

De opbrengst van de veiling is terug te zien via www.catawiki.nl/stoddart

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 80 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem van Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

http://www.catawiki.nl

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234