Nederlands sieradenmerk ALL-Q brengt geheel nieuw concept op de markt

Het nieuwste systeem van All-Q, waarbij de consument 1 of meerdere kettingen draagt waar diverse hangers naar keuze in geklikt kunnen worden is nog niet eerder in deze uitvoering op de markt gebracht. De kettingen hebben geen sluiting maar worden bij elkaar gehouden door de bijpassende 'stopper'. Het bedrijf uit Weert komt in maart 2016 met de serie die zij de naam 'By Q Icicle' geven. Verder brengt het concept 2 krachtige materialen samen namelijk: Zilver en edelstaal.

All-Q, het bedrijf achter Quoins, is de laatste 2,5 jaar bezig geweest met het ontwikkelen van dit geheel nieuw sieraden concept en noemt de lijn 'By Q Icicle' omdat de hangers op ijspegels lijken. Het bijzondere van deze lijn zit hem in het ontwerp en de uitvoering:
-de combinatie van edelstaal met zilver
-de manier waarop de hangers wisselbaar zijn met de ketting
-het systeem met stoppers om de kettingen samen te houden.
-de vormgeving van de hangers

Quoins is vooral bekend geworden vanwege het welbekende wisselsysteem. Munten in hangers, die vervangen kunnen worden door andere munten passend bij iedere gewenste look. Een concept dat All-Q de afgelopen jaren heeft uitgebreid met haar armbanden en oorbellen lijn.

Doordat de By Q Icicles eenvoudig verwisseld kunnen worden d.m.v het toegepaste kliksysteem, is All-Q dan ook trouw gebleven aan haar eigen wisselcultuur. Bekijk de nieuwe lijn van Quoins nu online via www.quoins.eu & voor meer informatie en verkoopprijzen: info@all-q.nl

Geplaatst in:

ALL-Q

plaats:
Weert

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234