Uitnodiging:Week van het geld: kinderen brengen geldkennis in praktijk

-fototip/persuitnodiging-

Week van het geld: kinderen brengen geldkennis in praktijk

Donderdag 17 maart Markthal Rotterdam

Amsterdam, 10 maart 2016 - In het kader van de Week van het Geld (14 t/m 18 maart) doen basisschoolkinderen uit heel Nederland aankomende week hun uiterste best tijdens het Nationaal Geldexamen van Deloitte. Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Toermalijn uit Rotterdam brengen de opgedane kennis meteen in de praktijk op donderdag 17 maart in Markthal Rotterdam. Samen met medewerkers van Deloitte gaan de leerlingen aanbiedingen beoordelen, écht achter een marktkraam staan en de voordeligste (en lekkerste!) lunch aanschaffen. Verwacht spannende onderhandelingen en apetrotse gezichtjes wanneer de leerlingen de beste deals weten te sluiten! Pers is van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen.

Details
Datum: donderdag 17 maart
Locatie: Markthal Rotterdam
Adres: Dominee Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ Rotterdam
Start persmoment: 11.00 uur
Einde: 12.00 uur
Persaccreditatie: emma@merktroubadour.nl

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij het persmoment in de Markthal Rotterdam? Meldt u dan uiterlijk 16 maart a.s. aan bij Merktroubadour, Emma Sterken via emma@merktroubadour.nl of telefonisch via +31 6 40 63 24 60. Ook als u uitkijkt naar meer informatie, een interview met een woordvoerder van Deloitte of een van de deelnemende kinderen kunt u bij Merktroubadour terecht.

Over het Nationaal Geldexamen
De Week van het Geld is een jaarlijks initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken en vindt plaats vanaf 14 tot en met 18 maart. Dit jaar faciliteert Deloitte voor de vijfde keer het Nationaal Geldexamen tijdens de Week van het Geld. Het Nationaal Geldexamen is een initiatief van Deloitte en ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Nibud en Uitgeverij Zwijsen. Het leert kinderen uit groep zeven en acht bewust met geld omgaan en bereidt ze voor op de stap naar het voortgezet onderwijs. Meer informatie over het Nationaal Geldexamen is beschikbaar via: www.geldexamen.nl.

Over de Deloitte Foundation
Goed onderwijs vergroot de kansen op een succesvolle toekomst. Helaas is dit soort onderwijs, zelfs in Nederland, niet voor iedereen vanzelfsprekend. De Deloitte Foundation biedt jongeren een betere toekomst. Met tijd, geld en kennis. Een aansprekend initiatief is het Nationaal Geldexamen: een lesprogramma over geld dat sinds de introductie in 2012 dankbaar wordt afgenomen door een steeds groter wordend aantal basisscholen in het hele land.

- EINDE FOTOTIP/PERSUITNODIGING

Merktroubadour, Emma Sterken via emma@merktroubadour.nl of telefonisch via +31 6 40 63 24 60.

Deloitte

plaats:
Markthal Rotterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234