Naaktfoto's Elizabeth Hurley voor hoogste bieder

26 jaar oude pikante foto's actrice onder de hamer

Tijdens een online veiling bij veilinghuis Catawiki worden morgenavond twee pikante foto's van actrice Elizabeth Hurley geveild. De foto's zijn in 1990 gemaakt door de beroemde Britse portretfotograaf John Stoddart. Hij maakte de foto's van de Hurley net voordat ze doorbrak en in haar eerste Hollywoodfilm speelde. Op het moment dat de foto's werden gemaakt was Hurley nog maar 25 jaar oud. Volgens het veilinghuis gaat het om twee waardevolle gesigneerde foto's die niet eerder zijn gepubliceerd. Inmiddels wordt er voor beide foto's samen al bijna 2.000 euro geboden.

Beroemdheden
De foto's zijn onderdeel van een speciale John Stoddart fotoveiling. Fotograaf John Stoddart wordt gezien als één van de meest invloedrijke fotografen ter wereld. Er zijn dan ook vele beroemdheden die zich speciaal door hem laten portretteren. Tijdens de veiling worden onder andere ook vintage foto's geveild van The Rolling Stones, Sting, Arnold Schwarzenegger, Iggy Pop en Daniel Craig aangeboden. Naast foto's van beroemdheden staat Stoddert bekend om zijn kunstzinnige naaktreportages. Hoogste opbrengst verwacht veilinghuis Catawiki voor een fotorapportage van actrice Catherine Zeta Jones. Tijdens de fotorapportage danst een pas 23-jarige Jones uitdagend op een bed in het Dorchester hotel in Londen.

De veiling duurt tot en met vrijdagavond 11 maart en is te bekijken via www.catawiki.nl/stoddart

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 80 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem van Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

http://www.catawiki.nl

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234