Fantastische start van de MBA in Online International Business op MCI

INNSBRUCK, Oostenrijk, March 9, 2016 /PRNewswire/ --Eerste online MBA in westelijk Oostenrijk | modern didactisch concept voor werkende besluitvormers | studenten uit de hele wereld | start in de herfst van 2016: optie voor dubbele graad op befaamde Royal Roads, Vancouver (Canada)  
De MBA in International Business met gemengd leerprogramma begon vorige herfst op de Enterpreneurial School(R). Sindsdien hebben studenten uit de hele wereld geprofiteerd van de kans een volledig in het Engels onderwezen graad op basis van innovatieve technologieën te behalen. Ze worden geïnspireerd door het didactische concept, dat werk, gezin en voortgezet onderwijs optimaal combineert, maar ook door de internationale context, die hun studie verder verrijkt.
De masteropleiding bestaat uit tien modules waarin verschillende onderwerpen centraal staan. De nadruk ligt op wereldwijd management, strategie, ondernemerschap en leiderschap. Door een intelligente mix van modules waarbij aanwezigheid gewenst is, van online modules en van elektronische media, wijkt het didactische concept sterk af van conventionele opleidingen op afstand. Daarnaast voldoet het programma aan de hoogste mondiale normen in een steeds digitalere wereld, met een unieke combinatie van interactiviteit en praktijkgerichtheid.
MCI is consequent geweest in het volgen van zijn strategie voor digitalisering, die enkele jaren geleden werd gestart. Rector Andreas Altmann onderstreept: "Het hoger onderwijs moet de verandering die digitalisering teweeg brengt niet negeren. MCI heeft in de afgelopen paar jaar voortreffelijke kennis over e-learning kunnen verzamelen. Met de online MBA in International Business geven we een internationale standaard aan."
De optie voor een dubbele graad met de befaamde Royal Roads University, Vancouver (Canada)  
Vanaf de herfst van 2016 krijgen studenten als speciale optie een dubbele graad aangeboden, in samenwerking met de befaamde Royal Roads University in Vancouver (Canada). Dankzij de extra modules met aanwezigheid en de online modules aan één van de meest vooraanstaande universiteiten in Canada kunnen studenten een extra masters degree in mondiaal beheer behalen. Susanne Herzog, hoofd van MCI Executive Education, is verheugd over deze samenwerking: "Royal Roads heeft zich jarenlang gespecialiseerd in programma's voor gemengd leren, en is een van de beste universiteiten op dit gebied. De partnerschap biedt buitengewone voordelen voor studenten aan beide opleidingen."
http://www.mci.edu/mba-online

 
Bijzonderheden:   
Mag. Vanessa Walzl 
+43-512-2070-1510 
vanessa.walzl@mci.edu  


 MCI Management Center Innsbruck

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234