FocusVision kondigt Jamin Brazil aan als nieuwe CEO

FRESNO, Californië, 8 maart 2016 /PRNewswire/ -- FocusVision, een bedrijf voor marktonderzoekstechnologie, heeft Jamin Brazil benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer van het bedrijf. De laatste functie van Brazil was CMO van FocusVision en CEO van Decipher*, dat in 2015 is overgenomen door FocusVision, een bedrijf waarvan hij medeoprichter is.

"Het is een eer voor mij om FocusVision te leiden in het verstrekken van toonaangevende softwareoplossingen voor marktonderzoek aan onze klanten wereldwijd," aldus Brazil. "Dat doen we voor onze klanten: we geven ze de beste tools om relevante informatie te verzamelen. Onze klanten vormen het hart van ons bedrijf."

Eric Grosgogeat, die acht jaar lang CEO was van FocusVision, heeft de functie neergelegd om andere kansen na te streven.

"We willen Eric graag bedanken voor zijn visie en bijdragen aan FocusVision. We wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst," aldus Dennis Malamatinas, voorzitter van de bestuursraad van FocusVision.

FocusVision staat vooral bekend vanwege zijn ongeëvenaarde faciliteiten voor videostreaming. Het bedrijf zijn aanbod uitgebreid met de overname van vier toonzettende bedrijven voor marktonderzoekstechnologie: Revelation, Decipher, ResearchReporter en KinesisPanel.

Dankzij deze overnamen is FocusVision nu het leidende internationale bedrijf dat end-to-end-oplossingen aanbiedt voor kwantitatieve en kwalitatieve onderzoekspraktijken. In 2015 is FocusVision uitgeroepen tot een van INC 5000's snelst groeiende particuliere ondernemingen.

"Jamin wordt door elk bestuurslid ondersteund," zegt Malamatinas. "Hij heeft op succesvolle wijze Decipher opgebouwd en kent de onderzoekswereld goed. We zijn ervan overtuigd dat hij de leidinggevende capaciteiten heeft om FocusVision naar een hoger niveau te tillen."

Over FocusVision

FocusVision is de toonaangevende leverancier van kwantitatieve en kwalitatieve technologieoplossingen aan de industrie voor martkonderzoek. Het bedrijf biedt een online enquêteplatform, videostreaming voor onderzoeksfaciliteiten, webcamfocusgroepen, etnografiestreaming, panelbeheer en bruikbaarheidsonderzoek voor mobiele apparaten. Dankzij de services van FocusVision kunnen onderzoekers waar en wanneer ze maar willen in contact komen met enquêtedeelnemers. FocusVision heeft meer dan 350 medewerkers in dienst en kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Bulgarije, Brazilië, Australië en Singapore. Ga voor meer informatie naar www.focusvision.com [http://www.focusvision.com/].

*Decipher heet in het Verenigd Koninkrijk Decrypt.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160308/341747 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160308/341747]Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160119/323385LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160119/323385LOGO]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160308/341747http://photos.prnewswire.com/prnh/20160119/323385LOGO


FocusVision


CONTACT: Alene Istanboulian, JP Marketing, +1 (559) 244-9091,alene@jpmktg.com


Web site: http://www.focusvision.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234