Artsen zonder Grenzen tourt met rockband MUSE

Artsen zonder Grenzen tourt dit jaar met MUSE. De Britse rockband speelt dit jaar door heel Europa voor honderdduizenden fans in uitverkochte stadions en concerthallen. Artsen zonder Grenzen reist mee op hun Europese Drones-tour, om geld in te zamelen en hun werk in crisisgebieden onder de aandacht te brengen.

MUSE-frontman Matthew Bellamy: 'Artsen zonder Grenzen doet geweldig werk en bewijst keer op keer dat hun medische hulp een verschil maakt voor mensen over de hele wereld. Wij zijn ontzettend blij dat wij hen kunnen steunen.'

Vorig jaar nam het management van MUSE contact op met de medische noodhulporganisatie om te laten weten dat zij hun Europese tour in 2016 wil inzetten om het werk van Artsen zonder Grenzen te steunen. Bij elk optreden zijn mensen van Artsen zonder Grenzen aanwezig met veldtenten en VR-video's, om concertgangers de acute noodzaak van hun hulp te laten zien.

De Europese tour van MUSE is gestart op 29 februari. Op 7, 9 en 10 maart staat Artsen zonder Grenzen samen met MUSE in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Voor meer informatie: afdeling persvoorlichting Artsen zonder Grenzen, Mireille Capiau: telefoon 020 520 8957 of 06 5262 5711, buiten kantooruren: 06 543 94 727, mireille.capiau@amsterdam.msf.org - www.artsenzondergrenzen.nl

Artsen Zonder Grenzen

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.artsenzondergrenzen.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234