Level 3 breidt MEF 2.0 Carrier Ethernet-services uit in Europa

Software-gedefinieerd Adaptive Network Control Solutions beschikbaar op 27 nieuwe markten

LONDEN, 7 maart 2016 /PRNewswire/ -- Level 3 Communications, Inc. [http://www.level3.com/?cid=L3PRR-EEE-3716] heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf zijn productportfolio van Ethernet-services zal uitbreiden met 27 locaties [http://filecache.drivetheweb.com/mr5mr_level3/202970/EU_ethernet0316mFINAL.jpg] in Europa. Het bekroonde Ethernet-platform [https://www.mef.net/Assets/Documents/1447865084_MEFGEN15awards_Final.docx] van Level 3 stuurt flexibele netwerkoplossingen aan die de kwaliteit en zekerheid bieden die ondernemingen nodig hebben om de zakelijke uitdagingen van nu aan te kunnen en zich aan te passen met nieuwe technologieën zoals virtualisering of softwaregedefinieerde netwerken.

Foto- http://photos.prnewswire.com/prnh/20160226/338048 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160226/338048]
Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115]

Met de Ethernet-oplossingen van Level 3 kunnen ondernemingen profiteren van particuliere connectiviteit, schaalbare bandbreedte en instelbare configuratie-opties, ideaal voor veilige, snelle verbindingen tussen hoofdvestigingen, openbare en particuliere datacenters en hybride cloudomgevingen.

Belangrijke feiten:-- Level 3 Ethernet-services zijn op dit moment beschikbaar in bijna 250
markten in Noord-Amerika en EMEA, waarvan er 27 zijn gevestigd in EMEA
met uitbreiding naar nog 15 EMEA-locaties later dit jaar
-- Deze uitbreiding markeert de volgende stap naar de doelstelling van
Level 3 om één enkel, uniform Ethernet-platform te leveren voor haar
gehele, wereldwijde netwerk, en wordt ondersteund door de wereldwijde
inzet van SDN van Level 3
-- Vertical Systems Group (VSG) heeft onlangs een analyse van dynamische
Ethernet-connectiviteitsservices
[http://www.verticalsystems.com/the-transition-to-dynamic-ethernet-servi
ces/] uitgebracht waarin de dynamische capaciteit van Level 3 als een
van de beste dynamische Ethernet-services voor de detailhandel werd
genoemd
-- Level 3 zet volgens het MEF-certificeringsregister het grootste aantal
MEF CE Certified Professionals
[https://www.mef.net/certification/services-certification-registry]
(MEF-CECP) in van de bijna 220 MEF-leden wereldwijd
-- Tijdens de 2015 MEF Ethernet Excellence Awards
[https://www.mef.net/Assets/Documents/1447865084_MEFGEN15awards_Final.do
cx] ontving Level 3 meer awards voor services dan welke andere provider
ook, en nam het bedrijf de hoogste awards mee naar huis in 5 van de 31
categorieën, waaronder: Retail Service Provider of the Year voor de
regio's wereldwijd, Noord-Amerika en CALA en Wholesale Provider of the
Year in Noord-Amerika en CALA

Productinformatie:-- Het next-generation metro Ethernet-platform van Level 3 ondersteunt
connectiviteit met E-Line, E-Access en Cloud Service Provider (CSP) en
wordt ondersteund door overeenkomsten voor latency tijden en online
beschikbaarheid tot 99.999 procent
-- Level 3 Adaptive Network Control met dynamische capaciteit kan
ondernemingen in staat stellen hun bandbreedte omhoog of omlaag bij te
stellen op basis van verbruikstriggers, gepland of op ad hoc basis,
waardoor onderbrekingen van de service, arbeidsintensief papierwerk of
vertragingen die veroozaakt worden door traditionele servicewijzigingen
worden verminderd
-- De Level 3 Ethernet-oplossingen zijn beschikbaar in point-to-point- of
point-to-multipoint-configuraties

Citaten:

Andrew Crouch, regiopresident, EMEA en Global Accounts Management Division, Level 3 Communications
"De flexibiliteit van Ethernet-gebaseerde oplossingen is aantrekkelijk voor de internationale ondernemingen van vandaag die afhankelijk zijn van hoogwaardige spraak-, video en datatoepassingen om te kunnen voldoen aan de markteisen en om tegelijkertijd groei en operationele efficiëntie te kunnen realiseren. De uitbreiding van ons bekroonde Ethernet-portfolio met deze eerste 27 Europese markten is wederom een cruciale investering in de regio en een mijlpaal voor het streven van Level 3 om één enkel en uniform netwerk te kunnen bieden om onze klanten te ondersteunen."

Nan Chen, president van het MEF
"Het MEF is gericht op het versnellen van de overgang van de branche naar on demand, georganiseerde en verzekerde services die via meer geautomatiseerde en onderling verbonden netwerken worden geleverd. We stellen niet alleen de gedeelde visie van Level 3 op prijs maar ook diens actieve deelname aan MEF-initiatieven en leiderschap op het gebied van service-innovaties op basis van een gecertificeerde CE 2.0. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwe organisatie van de levenscyclusservice, softwaregedefinieerde netwerken en virtualiseringstechnologieën."

Meer informatiebronnen:-- WEBINAR: Nieuwe, dynamische en verzekerde netwerkservices, op basis van
LSO [https://www.brighttalk.com/webcast/12779/192127]
-- KAART: Het wereldwijde Ethernet-netwerk van Level 3
[http://www.level3.com/~/media/files/maps/en_dataserv_mp_ethernetexpansi
on.pdf?cid=L3PRR-EEE-3716]
-- INFORMATIEBLAD: Level 3 Ethernet-oplossingenmatrix
[http://www.level3.com/~/media/files/factsheets/en_ethernet_fs_ethernetm
atrix.pdf?cid=L3PRR-EEE-3716]

Over Level 3 Communications
Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen via Twitter [https://twitter.com/Level3], Facebook [https://www.facebook.com/#%21/level3] en LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/level-3-communications].

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.Toekomstgerichte verklaringen
Een aantal verklaringen in dit persbericht zijn van een toekomstgerichte aard en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken of geïmpliceerd in de verklaringen. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de continue veranderingen in de economie; de risico's te beheren omtrent continue economische onzekerheid, voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Verklaringen in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.


Contactgegevens

Media: Investeerders:

Beatrice Martin-Vignerte Mark Stoutenberg

+44 0330 060 7342 +1 720 888 2518

beatrice.martin-vignerte@level3.com mark.stoutenberg@level3.com


Contactpersonen voor de media in de VS:

Stephanie Walkenshaw

+1 720 888 3084

stephanie.walkenshaw@level3.com


Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160226/338048http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115


Level 3 Communications, Inc.


Web site: http://www.level3.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234