Eerste nummer gerestylede Advocatenblad verschenen

Het Advocatenblad heeft een restyling ondergaan en zojuist is het eerste nummer verschenen. Sinds januari 2016 wordt het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) uitgegeven door Boom juridisch in Den Haag.

Samen met de onafhankelijke redactie van dit vakblad voor de advocatuur is er hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling: fris, zakelijk én authentiek. Sinds 1918 voorziet het Advocatenblad de meer dan 17.500 in Nederland actieve advocaten van nieuws, achtergronden, juridische, politieke en vakinhoudelijke informatie.

Dit jaar verschijnen er in totaal acht nummers, naast de vele artikelen en posts op Advocatenblad.nl. De restyling van het Advocatenblad maakt deel uit van een plan om in drie jaar te groeien naar een 'social and interactive platform' waar interactie, discussie en selfpublishing centraal staan.

Geplaatst in:

Voor meer informatie of het aanvragen van een beoordelingsexemplaar mailt u naar klantenservice@boomdenhaag.nl. Of bekijk de digitale versie via ISSUU.

Boom juridisch

plaats:
Den Haag

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234