BayWa r.e. is "TOP PV-toeleverancier groothandel" in Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en Nederland

MÜNCHEN, March 3, 2016 /PRNewswire/ --Voor de vijfde keer op rij is BayWa r.e. in Duitsland uitgeroepen tot "TOP PV-toeleverancier groothandel 2016". Ook voor de zakelijke activiteiten op de nationale markten van Groot-Brittannië en Italië ontvangt BayWa r.e. opnieuw het keurmerk - dit keer wordt daar nog de Nederlandse markt aan toegevoegd. Bovendien wordt de onderneming voor het eerst als tot nu toe enige groothandelaar van Europa met het keurmerk "TOP PV-Supplier Europe" bekroond. Daarmee bevestigt EuPD Research dat installateurs en klanten uiterst tevreden zijn over de klantgerichtheid en verkoop van de PV-groothandelaar.
De bekroning valt samen met het 25-jarige jubileum van het PV-handelsbedrijf dat in 1991 als MHH Solartechnik GmbH werd opgericht en in 2010 door BayWa r.e. is overgenomen. Günter Haug, directeur van BayWa r.e., is blij met het bijzondere jubileumcadeau: "De nieuwe bekroning spoort ons aan om ook de komende kwarteeuw als "TOP PV-toeleverancier" te boek te staan op onze Europese kernmarkten. Wij bieden onze klanten een uitmuntende service en een breed productassortiment en doen er alles aan om dit voort te zetten. Het keurmerk is nu al een bewijs voor onze hoge kwaliteitsnorm en het vertrouwen van onze partners."
Al ruim tien jaar houdt het marktonderzoeksbureau EuPD Research in heel Europa enquêtes bij PV-installateurs en klanten en stelt het aan de hand van de resultaten een onafhankelijke beoordeling van de PV-groothandelaar op. Naast de assortimentsbreedte en -omvang worden daarbij ook de aspecten klanttevredenheid en klantenbinding meegenomen. Het onafhankelijke keurmerk "TOP PV-toeleverancier" fungeert daardoor als oriëntatiehulp en herkenningspunt voor de kwaliteitseisen van installateurs en klanten.
BayWa r.e. renewable energy GmbH (BayWa r.e.):  
BayWa r.e. renewable energy GmbH bundelt als 100 % dochter van BayWa AG de activiteiten van de segmenten zonne-energie, windenergie, bio-energie en geothermie. Met een hoofdkantoor in München is BayWa r.e. actief op de kernmarkten Europa en de VS. Als Full Service-partner met circa 870 medewerkers en meer dan 20 jaar marktervaring ontwikkelt, realiseert, adviseert en bedient BayWa r.e. projecten op het gebied van hernieuwbare energie. De onderneming neemt daarnaast het beheer en het onderhoud van installaties voor haar rekening. Verdere activiteiten omvatten de handel in fotovoltaïsche componenten en de in- en verkoop van energie uit hernieuwbare bronnen.
Het moederbedrijf BayWa AG is een internationaal handels- en dienstverleningsconcern dat vooral actief is in de agrarische sector, de energiesector en de bouw.

 
Contact 
BayWa r.e. renewable energy GmbH 
Felix Gmelin 
Corporate Communications 
Telefoon: +49-89-383932-5817 
E-mail: felix.gmelin@baywa-re.com  


 BayWa r.e. renewable energy GmbH

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234