Hortonworks DataFlow versnelt de waarde van Data-in-Motion met Streaming Analytics

SAN FRANCISCO, 1 maart 2016 /PRNewswire/ -- Hortonworks, Inc.( ®) [http://www.hortonworks.com/] , een toonaangevende vernieuwer van open en verbonden dataplatforms, heeft vandaag de nieuwe streaming analytics-capaciteiten Hortonworks DataFlow (HDF(TM)) versie 1.2 bekendgemaakt en begint met ondersteuning voor Apache Kafka en Apache Storm. HDF is een geïntegreerd platform op basis van Apache NiFi en is bedoeld om realtime gegevens te verzamelen, versturen en beheren en ze te verplaatsen van elke willekeurige bron naar elke willekeurige bestemming. Met uitgebreide Streaming Analytics-capaciteiten in HDF kunnen klanten sneller waarde halen uit big data-initiatieven door ontwikkeltijd te transformeren van maanden tot minuten.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140227/SF73721LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140227/SF73721LOGO]

Snelle groei van Apache NiFi Apache NiFi ondersteunt krachtige en schaalbare gerichte grafen van dataroutering, transformatie en system mediation-logica. Dit maakt het eenvoudig om de technologie te gebruiken en moeiteloos eigen dataflows op te bouwen. Op dit moment zijn er meer dan 130 processoren waaronder Kafka-, Couchbase-, Microsoft Azure Event Hub- en Splunk-processoren die een eenvoudige point-and-click gebruikerservaring mogelijk maken voor alle soorten gegevens.

Geïntegreerde beveiligingTer aanvulling van de toch al zeer veilige gegevensverzameling en het dataflowbeheer van Apache NiFi, ondersteunt HDF 1.2 ook integratie met Kerberos voor gecentraliseerd beheer voor toepassingen.

Nieuw partnerschapStreamAnalytix(TM) [http://www.streamanalytix.com/], een product van Impetus Technologies [http://www.impetus.com/], Inc. biedt een visuele interface voor analyseworkflows waardoor het uiterst eenvoudig wordt om snel analysetoepassingen te ontwikkelen met ingebouwde operators. StreamAnalytix is erop gericht complexe oplossingen voor het verwerken van gebeurtenissen zoals Storm en Spark efficiënter te maken met minder codering. Samen versnellen HDF en StreamAnalytix het proces om zakelijke waarde uit big data te halen door complexe en tijdrovende handmatige processen en codering buiten beschouwing te laten.

"Echte waarde voor bedrijven wordt gemaakt door versneld rendement op investeringen en dat wordt mogelijk gemaakt door 'drag and drop transformations', beheer van realtime analyses en veilige, betrouwbare levering van data-in-motion", zegt Larry Pearson, vicepresident van marketing en samenwerkingen bij Impetus Technologies. "Door deze samenwerking kunnen klanten van onze gezamenlijke onderneming snel de ware kracht van open source-oplossingen voor streaming analytics omarmen met de gecombineerde capaciteiten van Hortonworks DataFlow en StreamAnalytix."

HDF 1.2 [http://hortonworks.com/hdf/] is beschikbaar voor klanten vanaf K1 van 2016.

Over Hortonworks [http://hortonworks.com/about-us/press-releases/]Hortonworks, HDP en HDF zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Hortonworks, Inc. en diens dochtermaatschappijen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Ga voor meer informatie naar www.hortonworks.com [http://www.hortonworks.com/]. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon voor de media:Michelle Lazzar+1 408 828 9681comms@hortonworks.com [mailto:comms@hortonworks.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140227/SF73721LOGO


Hortonworks, Inc.


Web site: http://www.hortonworks.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234