Turtle Beach's revolutionaire nieuwe geluidssysteem- HyperSound Clear - heeft certificering veiliggesteld voor de Europese markt

SAN DIEGO, 29 februari 2016 /PRNewswire/ -- Mensen in heel Europa die de televisie beter willen horen kunnen binnenkort een opmerkelijk verbeterde home entertainmentervaring tegemoet zien nu Turtle Beach's revolutionaire nieuwe geluidssysteem, HyperSound Clear(TM), de noodzakelijke wettelijke certificaten heeft ontvangen om de Europese markt op te gaan. HyperSound Clear is ontworpen om mensen te helpen de televisie beter te horen en te begrijpen, en zo weer kunnen genieten van hun favoriete programma's, muziek kunnen luisteren en videogames kunnen spelen met scherp, helder geluid. Met de certificaten op zak begint Turtle Beach met het verschepen van ladingen HyperSound Clear naar haar distributiepartners in het VK, Frankrijk, Duitsland en de Benelux-landen. HyperSound Clear is ontwikkeld door Turtle Beach Corporation [http://corp.turtlebeach.com/] , al meer dan veertig jaar een toonaangevend bedrijf in audiotechnologie.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160225/337378 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160225/337378]

"HyperSound Clear is een van de meest innovatieve audioproducten in tientallen jaren, dus we zijn erg blij met de eerste internationale uitbreiding na onze start in de VS een paar maanden geleden, en om het aan te gaan bieden in het VK en bepaalde Europese gebieden," aldus Rodney Schutt, SVP en General Manager voor de HyperSound -activiteiten bij Turtle Beach. "Deze certificering is een mijlpaal voor ons gezien de grote omvang van de Europese markt en de toegang die het verschaft tot miljoenen mensen die graag een betere televisie- en home entertainmentluisterervaring hebben, op een manier waarin alleen HyperSound Clear kan voorzien."

HyperSound(®)-technologie is een fundamenteel nieuwe benadering van geluidsweergave. HyperSound Clear genereert een gerichte, smalle straal geluid in de lucht, vergelijkbaar met de lichtstraal van een zaklamp. Het is aangetoond, dat als deze straal is gericht op luisteraars met gehoorproblemen, hun geluidshelderheid en spraakverstaanbaarheid significant verbetert(1). HyperSound Clear werkt parallel met het geluid van de televisie of het home theater systeem, dus een persoon die in de HyperSound-straal zit kan het geluid van het apparaat onafhankelijk besturen en zo meeslepende 3D-audio ervaren, terwijl de rest in de kamer op een normaal niveau het geluid hoort van de televisiespeakers of van het home entertainmentsysteem. Dat betekent dat mensen die problemen ervaren met het horen van de televisie voortaan weer gewoon in de woonkamer samen met familie en vrienden kunnen genieten van de nieuwste home entertainment.

Consumenten die zijn geïnteresseerd in de aanschaf van HyperSound Clear kunnen het beste overleggen met de plaatselijke leveranciers op het gebied van hoorzorg. Zij kunnen contact opnemen met het HyperSound EU-team voor directe verkoop en ondersteuning via het e-mailadres int@hypersoundhearing.com [mailto:int@hypersoundhearing.com]. Consumenten in Nederland, België en Luxemburg kunnen contact opnemen met Battery Benelux BV - een Nederlandse groothandel voor hoorzorgproducten en Turtle Beach's HyperSound distributiepartner voor het gebied, via telefoonnummer +31 (0) 88 530 6000 of het e-mailadres info@batterybenelux.nl [mailto:info@batterybenelux.nl].

Kijk voor meer informatie over HyperSound-technologie en HyperSound Clear, op onze officiële website http://hypersoundhearing.com [http://hypersoundhearing.com/].

Over Turtle Beach Corporation

Turtle Beach Corporation (http://corp.turtlebeach.com [http://corp.turtlebeach.com/]) ontwerpt innovatieve marktleidende audioproducten voor consumenten, de gezondheidszorg en commerciële sectoren. Met haar bekroonde Turtle Beach-merk (www.turtlebeach.com [http://www.turtlebeach.com/]), is het bedrijf de laatste vijf jaar de onbetwiste marktleider geweest met haar brede scala aan zowel veelgeprezen gaming headsets die kunnen worden gebruikt voor de Xbox One en PlayStation(®)4, als personal computers en mobiele- en tabletapparaten. Met het HyperSound-merk (www.hypersound.com [http://www.hypersound.com/]), pioniert het merk op de markt voor gerichte audio-oplossingen die hun toepassing vinden in hoorzorg, digitale ondertekening en kiosken en consumentenelektronica. Aandelen van het bedrijf worden verhandeld op de NASDAQ met het symbool: HEAR [http://www.nasdaq.com/symbol/hear].

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie en verklaringen binnen de betekenis van de federale veiligheidswetten. Afgezien van de historische informatie die is opgenomen in dit bericht, kunnen verklaringen, waaronder die met betrekking tot het bedoelde gebruik van opbrengsten van de emissie en de gelijktijdige onderhandse plaatsing, toekomstgerichte verklaringen bevatten over aannames, projecties, verwachtingen, targets, bedoelingen of opvattingen over toekomstige gebeurtenissen. De toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op verklaringen van het management die de woorden "mogelijk", "kan", "zal", "zou", "geloven", "verwachten", "voorzien", "plannen", "inschatten", "beogen", "projecteren", "bedoelen" en vergelijkbare uitdrukkingen die toekomstgerichte verklaringen vormen. Toekomstgerichte verklaringen omvatten bekende en onbekende risicoʹs en onzekerheden, die kunnen resulteren in een ander resultaat dan die zijn opgenomen in enige toekomstgerichte verklaring. Toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige overtuigingen van het management, en op aannames die zijn gedaan door het management op basis van momenteel beschikbare informatie.

Ondanks het feit dat het bedrijf ervan overtuigd is dat de verwachtingen zijn gebaseerd op redelijke aannames is er geen garantie dat haar doelen en strategie worden gerealiseerd. Tal van factoren, waaronder risicoʹs en onzekerheden, kunnen van invloed zijn op de daadwerkelijk behaalde resultaten en deze kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die worden geschetst in de door het bedrijf, of in haar naam, geuite toekomstgerichte verklaringen. Enkele van deze factoren omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de substantiële onzekerheden die inherent zijn aan de acceptatie van bestaande en toekomstige producten, de moeilijkheid van het commercialiseren en beschermen van nieuwe technologie, de impact van concurrerende producten en prijsstelling, algemene zakelijke en economische omstandigheden, risicoʹs die worden geassocieerd met de uitbreiding van onze activiteiten waaronder de implementatie van activiteiten die we verwerven, onze schuld en andere factoren die worden besproken in onze publieke kennisgevingen, waaronder de risicofactoren die zijn opgenomen in het supplement bij het prospectus die is ingediend in verband met de emissie, het meest recente jaarverslag op Formulier 10-K en andere periodieke rapporten van het bedrijf. Behalve zoals vereist door de toepasselijke wetgeving, waaronder de veiligheidswetten van de Verenigde Staten en de regels en voorschriften van de Securities and Exchange Commission, is het bedrijf op geen enkele manier verplicht om publiekelijk enige toekomstgerichte verklaring te updaten of te herzien na de publicatiedatum van dit persbericht, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins.

(1 )Mehta, R., Mattson, S., & Seitzman, R., Kappus, B. (augustus 2015). Speech recognition in the sound field: directed audio vs. conventional speakers. Audiology Online, Artikel 14901. Gevonden op http://www.audiologyonline.com [http://www.audiologyonline.com/articles/speech-recognition-in-sound-field-14901]. Dr. Mehta en Dr. Mattson zijn betaalde consultants van Turtle Beach.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160225/337378


Turtle Beach


CONTACT: Voor Media-/PR-informatie, Contact: MacLean Marshall,PR/Communications Director, Turtle Beach Corp., 858.914.5093,maclean.marshall@turtlebeach.com; Voor beleggersinformatie, Contact: CodySlach, Investor Relations, Liolios, 949.574.3860, hear@liolios.com


Web site: http://turtlebeach.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234