Nederlands' Eerste Cruise - Superyacht: Christina OnaOnassis in R'dam

Nu beschikbaar voor luxe Cruises, prive-conferenties en bijzondere overnachtingen

In navolging van het succes van Maria Callas Yachthotel en Dutch Yachthotel is het oorspronkelijke privé-superyacht van Christina Onassis Yachthotel in Rotterdam nu open voor gasten.

Christina Onassis Yachthotel is het eerste cruise-superyacht van Nederland en het grootste superyacht van Rotterdam (32 meter). Ze faciliteert onder andere exclusieve cruises in Nederland - van 2 tot 7 dagen.

Captain Willem Post: 'Ik blijf het bijzonder vinden dat we het enige cruise-superacht van Nederland zijn. Nederland kent meerdere superyachten maar alleen wij kunnen ook cruisen. Daar zijn we ontzettend trots op.'

Naast de exclusieve cruises wordt het superyacht geboekt voor unieke feesten tot 30 personen, vergaderingen voor 16 (inclusief alle moderne faciliteiten) en/of overnachtingen tot 10 gasten. De Christina Onassis is van binnen en van buiten volledig hersteld in de oorspronkelijke staat van de Onassis familie. Ze zorgt met haar authentieke meubilair, persoonlijke service van de crew en exclusieve stijl voor een onvergetelijk, weldadig en inspirerend verblijf voor haar gasten.

www.christinaonassis.nl

Christina Onassis Yachthotel

plaats:
Rotterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234