ExaGrid back-upsysteem is "Product van het jaar - Backup Hardware" volgens Storage Magazine/SearchStorage.com

EX32000E back-upsysteem ontvangt toponderscheiding in de categorie Backup HardwareWESTBOROUGH, Massachusetts, 23 februari 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid, een toonaangevende leverancier van schijfgebaseerde back-upsystemen [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/] en in 2015 een productvisionair volgens Gartner's "Magic Quadrant for Deduplication Backup Target Appliances [http://www.exagrid.com/press-release/exagrid-named-sole-visionary-in-magic-quadrant-for-deduplication-backup-target-appliances/],"(1 )maakte vandaag bekend dat haar EX32000E-systeem tot "Product van het jaar in de categorie Back-up Hardware [http://www.exagrid.com/media/industry-awards/]" is gekozen door Storage magazine/SearchStorage.com.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]

Deze jaarlijkse onderscheidingen, die dit jaar voor de 14(e) keer worden uitgereikt, laten de laatste en grootste innovaties van het jaar zien op het gebied van technologie. In totaal werden er 146 genomineerden beoordeeld door een jury bestaande uit auteurs en redacteuren, gebruikers, analisten en consultants van Storage magazine/SearchStorage.com. Uit een groep van 70 finalisten werden 18 winnaars uit 6 categorieen geselecteerd op basis van prestatie, integratie- en gebruiksgemak, hanteerbaarheid, functionaliteit en waarde.

Sonia Lelii van Storage magazine licht toe: "Er waren veel kandidaten voor de Product van het jaar 2015-onderscheiding in de categorie back-up hardware [...} De verkopers van hardware voor back-up blijven zich ontwikkelen en leggen de nadruk op het gebruik van deduplicatie voor kortere back-upvensters en efficiëntere systemen."

ExaGrid's EX32000E v4.9 vergrootte de volledige back-upcapaciteit naar 32TB per apparaat en 800TB per enkele scale-out GRID. (ExaGrid's EX40000E-systeem dat vervolgens is uitgebracht vergrootte de totale back-upcapaciteit nog verder naar 40TB per apparaat, en met 25 apparaten in een scale-out GRID kan een enkel systeem een volledige back-up opslaan tot wel 1PB met een totale opname van 200TB per uur. Ter vergelijking: de EMC Data Domain 9500 kan een 860TB back-up opslaan met een wegschrijftijd van 58TB per uur met behulp van DD Boost. ExaGrid schaalt dit op en levert meer dan drie keer de opnamesnelheid van de DD9500.)

Met ExaGrid's unieke landingszone worden herstelpunten, offsite tape-kopieën en VM-opstarten vijf tot tien keer sneller dan die van de directe concurrenten.

De v4.9 levert algehele deduplicatie en verzekert zo dat alle data over alle NAS-apparaten en -documenten in een GRID worden gededupliceerd. Algehele deduplicatie levert ook de flexibiliteit om back-uptaken om te leiden naar ieder NAS-onderdeel, op ieder apparaat, op elk tijdstip terwijl de deduplicatie over de algehele GRID behouden blijft.

De release van ExaGrid's v4.9 heeft ook een verbeterde ondersteuning voor Oracle RMAN-kanalen, waardoor het nu mogelijk is een back-up te maken van Oracle-databases tot een omvang van 800TB (verder verhoogd naar 1PB met de EX40000E) en om naar meerdere NAS-bestanden op verschillende apparaten weg te schrijven voor een optimale prestatie en omschakeling.

"We zijn erg blij met het feit dat we door de jury van Storage magazine/SearchStorage.com zijn gekozen tot winnaar van Product van het jaar voor Back-up Hardware aldus ExaGrid's CEO, Bill Andrews. "Deze toponderscheiding valideert ExaGrid's unieke architectuur en tweede generatiebenadering door het gebruik van een landingszone en scale-outarchitectuur voor schijfgebaseerde back-up met datadeduplicatie."

Ter vergelijking: andere verkopers voegen simpelweg datadeduplicatie toe aan scale-up opslagarchitectuur (dat wil zeggen een front-end controller met schijfplanken) of aan de media server van het back-upapparaat. ExaGrid's unieke benadering voorziet in een drie keer zo snelle opnameprestatie, een vijf tot tien keer zo hoge herstel-, tape-kopie- en opstartprestaties, en een back-upvenster met vaste lengte naarmate de data groeien. ExaGrid heeft als enige een tweede generatieproduct op de markt.

Over ExaGrid Organisaties komen bij ExaGrid omdat dat het enige bedrijf is dat deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan back-up-opslag worden verholpen. ExaGrid's unieke landingszone en scale-out architectuur zorgt voor de snelste back-up - wat resulteert in het kortst mogelijke vaste back-upvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het back-upvenster permanent wordt gerepareerd, allemaal met lagere initiële en lopende kosten. Leer hoe stress kan worden weggenomen uit back-up op www.exagrid.com of kom in contact met ons op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hoe ExaGrid klanten [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] voor eens en voor altijd hun back-up hebben gerepareerd.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

((1)) Gartner "Magic Quadrant for Deduplication Backup Target Appliances" door Pushan Rinnen, Dave Russell en Robert Rhame, 25 september 2015.

Disclaimer: Gartner steunt geen verkoper, product of dienst die wordt genoemd in haar onderzoekspublicaties, en adviseert gebruikers van technologie niet om te kiezen voor verkopers met een hoge waardering of op basis van enige andere aanwijzing. Onderzoekspublicaties van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en moeten niet worden beschouwd als een constatering van feiten. Gartner wijst alle expliciete en impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder iedere garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

PR Contact:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]+1-774-760-0248Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234