Nieuw huisdierenevenement op de Huishoudbeurs

Meer dan de helft van de Nederlandse gezinnen heeft één of meerdere huisdieren. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het huishouden. Alle reden dus om tijdens het grootste lifestyle event van Nederland, de Huishoudbeurs, ook de huisdieren centraal te zetten. Van 25 t/m 28 februari kunnen bezoekers in hal 5 op Best Friend Event alles vinden om het leven met hun huisdier zo leuk mogelijk te maken.

Trends in de dierensector
De laatste jaren zien we een verschuiving in de trainingmethodes voor huisdieren. Positief belonen zorgt voor een betere relatie tussen baas en dier in tegenstelling tot vroegere wat hardere trainingsmethodes. Wat je allemaal kunt bereiken met positieve training is verbluffend . Dit is te zien op Best Friend Event waar ook diverse demo's gegeven worden, niet alleen met honden, maar bijvoorbeeld ook met konijnen, papegaaien en cavia's. Opvallende programma-onderdelen zijn onder meer het dierenpsychiater theater en de roofvogelshows. Maar er zijn ook diverse workshops voor het maken van riemen, speeltjes en smulpinata's.

Dierenwelzijn staat voorop
Het bijzondere aan Best Friend Event is dat het een dierenevenement is waarbij het afgeraden wordt om huisdieren mee te nemen. 'We verwachten behoorlijke bezoekersaantallen en het is een binnenevenement, de meeste huisdieren houden helemaal niet van al die drukte en zijn een stuk gelukkiger met een dagje oppas' aldus organisator Michiel Bos, 'Daar doen we het uiteindelijk voor want blije huisdieren zorgen voor blije baasjes'.

Voor meer informatie over de openingstijden en het kopen van toegangskaarten kunt u terecht op www.bestfriendevent.nl

Neemt u voor meer informatie of een interview contact op met woordvoerder Pascale Fuchs van Best Friend Event via telefoonnummer: 06-50526716 of per mail via info@bestfriendevent.nl

Praktische informatie Best Friend Event 2016
Locatie:         RAI Amsterdam
Datum:          25 t/m 28 februari 2016
Website:        www.bestfriendevent.nl
Facebook:    /besfriendevent
Twitter:           @BestFriendEvent

Openingstijden                                             
Donderdag 25 februari      11:00 - 22:00 uur
Vrijdag 26 februari              11:00 - 22:00 uur
Zaterdag 27 februari          11:00 - 18:00 uur
Zondag 28 februari             11:00 - 18:00 uur

Over Best Friend Event
Best Friend Event is een initiatief van Match & Connect. Organisatiebureau Vitaux is partner in de uitvoerende en coördinerende organisatie.

Het evenement gaat in op de relatie met je huisdier. Als vriend, als maatje, als steun in goede en slechte tijden, als reisgenoot en als speelkameraadje. Doel is het bieden van interactief informatie-event waarop alle informatie en kennis te vinden is die je helpt met je huisdier optimaal samen te genieten en te leven. Op het evenement vormt interactie en kennisdeling tussen de deelnemers, presentatoren van workshops/bezoekers/huisdieren bezitters het belangrijkste thema. Om hier in een optimaal resultaat te bereiken wordt het meenemen van huisdieren afgeraden.

info@bestfriendevent.nl

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234